Wist je dat de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) sinds kort ook alles-in-1-pakketten aanbiedt? Zo’n pakket bestaat uit internet, televisie en bellen. De NLE is nu dus meer dan alleen een energieleverancier. Met het complete alles-in-1-pakket gaat de aanbieder de concurrentiestrijd aan met leveranciers als Ziggo en KPN.

Bij NLE is het al mogelijk om voor minder dan 30 euro per maand een voordelig alles-in-1-pakket af te sluiten. Voor deze prijs ontvang je in ieder geval internet met een maximale snelheid tot 50Mbps, een uitgebreid tv-pakket en een belpakket. Verder biedt deze ‘nieuwe’ provider bij het pakket een gratis WiFi-versterker aan. Met deze versterker heb je overal in huis een perfect WiFi-signaal.

Internet

Afhankelijk van je adres kun je een alles-in-een-pakket afsluiten met internet via ADSL of glasvezel. NLE biedt internet altijd aan via het netwerk van KPN. Dit betekent dus dat je een stabiele internetaansluiting hebt, zodat je altijd een goede internetverbinding hebt.

Als het in jouw huishouden al mogelijk is om internet via glasvezel te ontvangen dan kun je ervoor kiezen om een alles-in-1-pakket via glasvezel af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd van supersnel internet tot 500 Mbps.

Televisie

Met een alles-in-1-pakket van NLE ontvang je interactieve televisie van KPN. Hiermee kun je al jouw favoriete series en films op een groot scherm kijken. De apps beheer je met je afstandsbediening. Zo kun je dus YouTube, Buienradar, NOS sport en Nu.nl via je televisie bekijken. Met het basis televisiepakket ontvang je meer dan honderd zenders en heel veel radiozenders. Wil je meer zenders ontvangen? Dan kun je kiezen voor een extra tv-pakket, zoals FoxSports, TV Plus, Film1, het Kids pakket of Ziggo Sport Totaal.

Onbeperkt bellen

Bij een alles-in-1-pakket krijg je als basis ‘Bellen Standaard’. Hiermee bel je voordelig naar alle vaste en mobiele nummers in het binnen- en buitenland. Voor slechts 5 euro per maand kun je dit ook uitbreiden. Zo heb je de keuze uit de bundels: ‘Bellen Onbeperkt Mobiel’, ‘Bellen Onbeperkt Vast’ en ‘Bellen Onbeperkt Buitenland’.

Benieuwd naar het voordelige alles-in-1-pakket van NLE? Bekijk en vergelijk de tarieven dan via de vergelijker op ikvergelijkonline.nl.

Bron: NLE.nl