Goedkoopste uitvaartverzekering

Natuurlijk wil jij jouw nabestaanden beschermen tegen de kosten van jouw uitvaart. Je wilt echter niet teveel geld betalen voor iets waar je bij leven geen gebruik van maakt. Of je hebt nu al niet veel te besteden en wilt daarom graag de goedkoopste uitvaartverzekering. Met ons stappenplan sluit je snel en eenvoudig de goedkoopste uitvaartverzekering af.

Bekijk de uitvaartverzekering top 4 augustus 2020.
100% onafhankelijk en eerlijk.
 Binnen 5 minuten zonder zorgen afsluiten.
DELA Uitvaartverzekering

Premie per maand
7,96

Beoordeling voor DELA9,6 uit 3.618 beoordelingen

€ 8.000,-
Verzekerd bedrag
(Natura + vrij te besteden)

Premie betaalduur:
Tot aan overlijden 

Kinderen gratis mee te verzekeren:
Nee, wel extra lage premie

Yarden Uitvaartverzekering

Premie per maand
9,32

Beoordeling voor Yarden7,3 uit 529 beoordelingen

€ 8.000,-
Verzekerd bedrag
(Natura + vrij te besteden)

Premie betaalduur:
Tot 85 jaar

Kinderen gratis mee te verzekeren:
Ja, tot 21 jaar

Monuta Uitvaartverzekering

Premie per maand
10,21

Beoordeling voor Monuta8,6 uit 441 beoordelingen

€ 8.000,-
Verzekerd bedrag
(Natura + vrij te besteden)

Premie betaalduur:
Tot aan overlijden

Kinderen gratis mee te verzekeren:
Ja, tot 18 jaar

Ardanta Uitvaartverzekering

Premie per maand
11,58

Beoordeling voor Ardanta8,0 uit 135 beoordelingen

€ 8.000,-
Verzekerd bedrag
(Vrij te besteden bedrag)

Premie betaalduur:
Tot 80 jaar

Kinderen gratis mee te verzekeren:
Ja, tot 18 jaar

*Bovenstaande premies zijn gebaseerd op een persoon van 30 jaar uit Amsterdam.
De top 4 is op basis van meest gekozen en dus geen advies (reclame).
Update: Maandag 3 augustus 2020

Goedkoopste uitvaartverzekering

Goedkoopste uitvaartverzekering

Bekijk de top 4 van augustus 2020.
100% onafhankelijk en eerlijk vergelijken.
 Binnen 5 minuten zonder zorgen afsluiten.
1
DELA Uitvaartverzekering9.6DELA Uitvaartverzekering3.618 beoordelingen
Premie per maand
7,96
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
✓ Kinderen tot 25 jaar korting
✓ Praktische hulp voor uw nabestaanden
+ Meer informatie DELA
2
yarden Uitvaartverzekering7.3yarden Uitvaartverzekering529 beoordelingen
Premie per maand
9,32
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
✓ Kinderen tot 21 jaar gratis*
✓ Vrije keuze uitvaartverzorger
+ Meer informatie Yarden
3
Monuta Uitvaartverzekering8.6Lifetri Uitvaartverzekering441 beoordelingen
Premie per maand
10,21
Verzekerd bedrag
€ 8.000,-
✓ Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekeren
✓ Hoogste score op klantbeleving
+ Meer informatie Monuta

Premies per maand gebaseerd op een persoon van 30 jaar uit Amsterdam. De top 3 is op basis van meest gekozen en dus geen advies (reclame).
Update: Maandag 3 augustus 2020

Wat is de goedkoopste uitvaartverzekering?

Bij het bepalen van de goedkoopste verzekering is het verstandig om verder te kijken dan de maandpremie alleen. Een verzekering met een lage maandpremie, maar met een lange looptijd kan uiteindelijk relatief duur blijken te zijn. Voor een goede vergelijking moet je daarom kijken naar de totaalpremie. Je kunt deze eenvoudig berekenen door de maandpremie te vermenigvuldigen met de looptijd in maanden. Door de totaalpremie van verschillende aanbieders te vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste uitvaartverzekering.

De 4 goedkoopste uitvaartverzekeringen

Natuurlijk hebben wij al precies voor jou in kaart gebracht wat de goedkoopste uitvaartverzekeringen van dit moment zijn. De top 4 van goedkoopste verzekeringen wordt gevormd door DELA, Monuta, Yarden en Ardanta. Deze uitvaartverzekeraars bieden kwalitatief zeer goede uitvaartverzekeringen aan tegen een scherpe premie. Een goede uitvaartverzekering hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Ook mensen met een laag budget kunnen een goede uitvaartverzekering afsluiten waarmee de nabestaanden volledig beschermd worden tegen de hoge kosten van een uitvaart.

Wat is de kwaliteit van een goedkope uitvaartverzekering?

Alle aanbieders op onze website zijn solide en betrouwbare uitvaartverzekeraars die kwalitatief goede uitvaartverzekeringen aanbieden tegen een scherpe premie. Een uitvaartverzekering kan echter alleen goed zijn wanneer deze volledig is afgestemd op jouw situatie. Je zult zien dat ook jouw uitvaartwensen volledig zijn te financieren met een passende uitvaartverzekering. Kijk daarom bij het vergelijken van verschillende verzekeringen niet alleen naar de premie, maar ook naar het verzekeringsbedrag, het type verzekering en de aanvullende voorwaarden.

Hoe vind je de goedkoopste uitvaartverzekering?

Je vindt de goedkoopste uitvaartverzekering door verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken op prijs. Voordat je dit doet is het echter belangrijk om een aantal andere zaken omtrent de uitvaartverzekering op een rijtje te zetten.

  • De dekking
  • Het type verzekering
  • De voorwaarden

Met ons stappenplan vind jij eenvoudig de goedkoopste verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie.

Soort

Stap 1: dekking bepalen

Om de dekking van de verzekering te bepalen is het goed om je uitvaartwensen in kaart te brengen. Wil je begraven worden of gecremeerd? Kies je voor een sobere uitvaart of voor een uitgebreide afscheidsceremonie? De keuzes die je maakt zijn direct van invloed op de prijs van jouw uitvaart. Met de uitvaartcalculator kun je berekenen wat jouw uitvaart kost. De resultaten kun je gebruiken bij het bepalen van de hoogte van het verzekeringsbedrag.

Soort

Stap 2: type bepalen

Je kunt kiezen tussen een natura uitvaartverzekering, een kapitaal uitvaartverzekering of een combinatie van deze verzekeringen. De keuze die je maakt heeft invloed op de manier van uitkeren: in natura (een keuzepakket), in geld (kapitaal) of een combinatie. Daarnaast heeft jouw keuze ook invloed op de hoogte van de premie. Over het algemeen is een natura uitvaartverzekering goedkoper dan een kapitaal uitvaartverzekering. Je bent dan dus verzekerd van een volledig gefinancierde uitvaart tegen een lage premie.

Soort

Stap 3: vergelijken op prijs

Nu je weet welk type verzekering je zoekt en wat deze moet dekken, kun je de verschillende uitvaartverzekeringen op prijs vergelijken. Je kunt ervoor kiezen om te vergelijken op maandpremie of op totale premie. Een verzekering die per maand weinig kost, kan uiteindelijk duurder blijken te zijn dan een uitvaartverzekering met een hogere maandpremie en een kortere looptijd. Wanneer je een zeer laag budget hebt, kan een keuze voor een verzekering met een lage maandpremie en een lange looptijd echter toch een goede zijn. Jouw keuze is dus volledig afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Soort

Stap 4: aanvullende voorwaarden lezen

Heb je de goedkoopste uitvaartverzekering gevonden die volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie en voorkeuren? Dan is het belangrijk om de algemene en aanvullende voorwaarden te lezen. In de voorwaarden staan de regels vermeld omtrent premiebetalingen, indexatie, uitkering van de verzekering, uitsluitingsclausules en de opzeggingstermijn. Het is belangrijk deze voorwaarden goed te lezen voordat je deze accepteert.

Soort

Stap 5: afsluiten binnen 3 minuten

Ten slotte hoef je de verzekering alleen nog maar af te sluiten. Dit kun je eenvoudig doen via ikvergelijkonline. Je hoeft alleen maar je persoonlijke gegevens te versturen naar de uitvaartverzekeraar van jouw keuze.

Hoe sluit je een goedkope uitvaartverzekering af?

Je sluit binnen 3 minuten een goedkope uitvaartverzekering af via ikvergelijkonline. Na het versturen van jouw gegevens neemt de uitvaartverzekeraar zo spoedig mogelijk contact met je op. In de meeste gevallen ben je nog dezelfde dag verzekerd. Zo weet je zeker dat alle financiële aspecten van jouw uitvaart geregeld zijn.

Eerst even voorstellen…

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen!

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel!

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk!