Privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Ikvergelijkonline.nl. U dient u ervan bewust te zijn dat Ikvergelijkonline.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Ikvergelijkonline.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Cookies

Bij het verzamelen en combineren van uw gegevens maken we gebruik van cookies. Wit u meer weten over cookies? Lees dan ons cookiebeleid.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Geen wij verzamelen geen persoonsgegevens van onze bezoekers. Alle diensten worden afgesloten op de website van derden en wij zijn niet verantwoordelijk voor deze gegevens.

E-mailcommunicatie

In het geval van het e-mailbeleid houden wij ons aan de regels van de Telecommunicatiewet. Met onze klanten houden wij contact op een mannier

  • Contactformulier: als je bij ons een contactformulier invult, gebruiken we deze gegevens om je vraag te beantwoorden.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Zo hebben wij SSL certificaten om er voor te zorgen dat uw data veiling wordt verstuurd. Mocht u nog vragen hebben over ons beveiligingsbeleid, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Vragen en klachten

Heeft u vragen of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@ikvergelijkonline.nl.

Ikvergelijkonline.nl /Ikvergelijk.nu
Javastraat 158-4
1095 CL Amsterdam