Sim Only
vergelijken.

Sim Only vergelijken.

Meer bellen en meer data voor hetzelfde geld? Dat zou er zomaar in kunnen zitten. Vergelijk hier sim only abonnementen. Je ziet direct waar je het meeste krijgt voor minste geld. Ook is overstappen héél eenvoudig. Check dus gelijk wat je bespaart.

Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Waarom sim only abonnementen vergelijken?

Ben jij toe aan wat korting? Of denk je dat jouw sim only goedkoper kan? Dat check je gelijk online. Veel mensen vergelijken namelijk niet. Zij zitten jaren bij dezelfde provider. Hun abonnement loopt door en alles werkt; dus waarom zou je sim only vergelijken? Laten wij je vast een goede reden geven. Data en belminuten worden steeds goedkoper. Precies hetzelfde aantal minuten en MB’s kosten met de jaren steeds minder. Tenminste: als je overstap. Houd je jouw huidige abonnement? Dan blijf je ook precies hetzelfde betalen. Zelfs als nieuwe klanten minder betalen voor hetzelfde pakket. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Jouw sim only vergelijk je hier met de aanbiedingen van alle providers in Nederland. Zo zie je meteen waar het goedkoper kan.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je verbruik verandert. Dat je minder belt en meer appt, bijvoorbeeld. Misschien merk je dat je databundel eigenlijk te klein is. Bij sim only vergelijken hou je daar rekening mee. Je kunt dus ook de inhoud van je sim only afstemmen op wat je nu nodig hebt.

Hoe werkt sim only vergelijken?

Online sim only vergelijken is bij ons heel makkelijk. Je begint door je voorkeuren in te vullen. Hoeveel belminuten wil je en hoeveel data? Op basis daarvan krijg je alvast een overzicht te zien. Het kan dat je dan meteen kiest voor een sim only aanbod. Toch raden we je aan nog even verder te gaan met vergelijken. Je kunt namelijk nog veel meer voorkeuren invullen. Bijvoorbeeld voor providers en het type internet dat je wil; 4G of 5G. Ook je gewenste contractduur vul je in. Daarnaast kun je voorkeuren aangeven voor bepaalde providers. Vergeet ook niet in te vullen van welke provider je nu al vast internet hebt, bij je thuis. Bij sommige aanbieders krijg je namelijk combinatiekorting. Dan kan weer enkele euro’s per maand schelen.

Sim only onbeperkt internet vergelijken

Heb jij écht te weinig data in je huidige bundel? Overweeg dan sim only met onbeperkt internet. Links in het vergelijkingsoverzicht vink je deze optie aan. Je ziet dan alleen aanbiedingen mét onbeperkt internet. Er zit dan dus letterlijk geen grens aan de hoeveelheid video’s en muziek die je streamt. Checken of ergens WiFi is, is er dan niet meer bij. Let er wel op dat onbeperkt internet vaak alleen in Nederland geldig is. Binnen de EU heb je gewoon data, maar zijn er beperkingen aan onbeperkt internet. Bij de meeste providers krijg je dan nog steeds heel veel data. Alleen is dat over de grens dus niet meer onbeperkt.

Sim only met 4G of 5G?

Sim only vergelijk je niet alleen op de hoeveelheid belminuten en data. Snelheid is minstens zo belangrijk. Tenminste, wel als je video’s in goede kwaliteit wil zien. Los daarvan: snel internet is gewoon heel erg fijn. Altijd. Met een sim only met 5G internet word je op je wenken bediend. Je krijgt dan het snelste mobiele internet dat er is. Niet alle mobiele providers bieden op dit moment 5G aan. Wil je bij sim only vergelijken zeker weten dat je alleen 5G vergelijkt? Selecteer deze optie dan links. Je ziet dan alleen 5G aanbiedingen. Zo kun je jouw sim only abonnement vergelijken met het beste 5G internet. Let er wel op dat je toestel 5G ondersteunt. Bij de meeste nieuwere toestellen is dat het geval.

Sim Only Maandelijks opzegbaar

Sim only maandelijks opzegbaar

Kies voor veel, kies voor snel, maar kies vooral ook voor goede voorwaarden. Bij sim only vergelijken let je ook goed op de voorwaarden bij verschillende providers. De duur van een abonnement is daarbij belangrijk. Want heb je een sim only die nog een of twee jaar duurt? Dan is overstappen in de tussentijd niet mogelijk. Een langer abonnement is vaak wel iets goedkoper per maand. Wil je maximale flexibiliteit? Ga dan voor een maandelijks opzegbare sim only. Als je met sim only vergelijken een betere aanbieding vindt, stap je dan altijd binnen één maand over. Zo weet je zeker dat je van elke aanbieding kunt profiteren, als deze voorbijkomt.

Sim only deals vergelijken

Misschien is er voor jou een veel goedkoper sim only abonnement. Dat is niet alleen een kwestie van wachten tot bellen en data goedkoper worden. Ook door slim te zijn bespaar je op jouw sim only. Wij tonen je altijd actuele prijzen. Dat is inclusief aanbiedingen en kortingen. Daar kun je zelf ook op aansturen. Wij leggen je uit hoe. Veel providers leveren ook vast internet thuis. Heb jij vast internet? Geef dan aan wie je provider is. Deze geeft je dan vaak extra korting als je daar óók je sim only abonnement afsluit. Je kunt een sim only abonnement vergelijken inclusief deze korting. We tonen je dus de definitieve prijs. Zo maak je een goede keuze.

Waar op te letten bij sim only vergelijken?

In het overzicht zetten wij de goedkoopste sim only deals bovenaan. Daarbij gaan we uit van de prijs per jaar. Inclusief eventuele aansluitkosten en eenmalige kortingen. Daarom is de prijs per maand van het bovenste aanbod niet altijd het laagste. Dat komt omdat wij de vaste prijs per maand tonen, exclusief korting. Kortingen verwerken we dus wel in de prijs per jaar, zodat je altijd kunt kiezen voor het beste aanbod.