KPN biedt een nieuw product aan waarmee je overal in huis kunt profiteren van een supersnelle draadloze internetverbinding: KPN SuperWifi. Dankzij draadloze wifipunten heb je nooit meer last van een haperend of ontoereikend wifisignaal.

KPN SuperWifi

KPN ontwikkelde SuperWifi om het draadloze internetsignaal in huis te optimaliseren. Het enige wat je nodig hebt is een internetabonnement van KPN, een modem en twee of meer wifipunten van KPN. Als je de wifipunten in het stopcontact steekt, wordt het draadloze internetsignaal direct stabieler en sterker. Zo kun je overal in huis supersnel internetten.

Hoe werkt KPN SuperWifi?

De wifipunten van KPN werken met de zogenaamde mesh-technologie. Zodra je twee of meer wifipunten in het stopcontact steekt, maken zij onderling contact en verdelen zij de bandbreedte. Op die manier heb je altijd en overal in huis het beste internetsignaal en kun je snel en stabiel internetten. Zelfs op zolder kun je films streamen zonder haperingen door een wegvallend bereik.

KPN SuperWifi installeren

De installatie van SuperWifi doe je eenvoudig via de KPN Thuis App die je kunt downloaden in de Google Play Store (Android) of de App Store (iOS). De app helpt je precies te bepalen waar je de wifipunten moet plaatsen voor een optimaal resultaat. Binnen enkele minuten is KPN SuperWifi klaar voor gebruik.

De voordelen van KPN SuperWifi

KPN SuperWifi zorgt dus voor een optimaal bereik door het hele huis en garandeert een hoge internetsnelheid. Bovendien zijn de wifipunten van KPN draadloos. Je kunt overal in huis internetten zonder dat je kabels hoeft te trekken door je woning. Je sluit ze eenvoudig aan door ze in het stopcontact te steken. De wifipunten zijn vervolgens makkelijk te installeren via een app.

Voordelen:

  • Optimaal bereik
  • Hoge internetsnelheid
  • Draadloos
  • Installatie via app

KPN SuperWifi tijdelijk gratis voor nieuwe klanten

Sluit je nu een internetabonnement voor 12 maanden af bij KPN, dan krijg je KPN SuperWifi ter waarde van 199 euro cadeau. Deze actie geldt t/m 29 maart 2020 en is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Wil je overstappen naar KPN, dan is dit dus een goed moment. Doe snel de postcodecheck en kijk welke internetabonnementen van KPN beschikbaar zijn op jouw adres en profiteer binnenkort van KPN SuperWifi.