Home>Sim Only
Sim Only2020-05-18T15:04:25+02:00

Sim Only


100% onafhankelijk & eerlijk.
Al vanaf € 2,50 per maand een sim only
 Gratis overstapservice & 14 dagen bedenktijd.

Check de beste sim only deals.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Sim Only


Gratis overstapservice.
100% onafhankelijk & eerlijk.
 Al vanaf € 2,50 per maand

Check de beste sim only deals.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Sim Only


Gratis overstapservice
Al vanaf € 2,50 p/m

Check de beste deals.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Check de beste sim only deals

Sim Only Providers
Sim Only Providers

Eerst even voorstellen…

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen!

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel!

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk!

Wat is sim only?

Je denkt misschien: sim only wat is dat? Een sim only abonnement is een telefoonabonnement waar je geen nieuwe telefoon bij ontvangt. Je krijgt dus alleen een nieuwe simkaart thuisgestuurd die je met je huidige telefoontoestel kunt gebruiken. Een sim only abonnement is een goede keuze als je goedkoper wilt bellen, sms’en en internetten, maar geen nieuwe smartphone nodig hebt.

Wat betekent sim only?

Je kunt kiezen tussen een telefoonabonnement met een smartphone, of alleen een abonnement. Kies je voor een telefoonabonnement zonder smartphone, dan noemen we dat een sim only abonnement. Je ontvangt namelijk alleen een sim(kaart). Het is verstandig om te kiezen voor een sim only abonnement als je nog geen nieuwe smartphone nodig hebt, maar je wel een lagere telefoonrekening wilt hebben.

Wat is een sim only abonnement en bij wie sluit je deze af?

Bij alle providers in Nederland kun je een sim only abonnement afsluiten. Of je nu kiest voor een grote of een kleine speler binnen de telecombranche: je maakt altijd gebruik van een snel en stabiel netwerk. Alle providers maken namelijk gebruik van het netwerk van KPN, T-Mobile en Vodafone. Zo weet je zeker dat je altijd een goed bereik hebt en snel internet.

Waarom sim only abonnementen vergelijken?

De prijzen van sim only abonnementen zijn in tegenstelling tot de abonnementen met toestel van vroeger heel transparant. Je kunt daardoor de verschillende prijzen heel goed met elkaar vergelijken. Door te vergelijken vind je niet alleen het goedkoopste sim only abonnement, maar ook het telefoonabonnement dat het beste past bij jouw telefoongebruik. Zo vind je altijd een goed sim only abonnement waarmee je veel geld kunt besparen.

Waar moet je op letten bij sim only?

Het is belangrijk om een sim only abonnement te kiezen dat goed past bij jouw telefoongebruik. Je gebruikt je smartphone over het algemeen om te bellen, te internetten en eventueel te sms’en.

Bellen

Ga na hoeveel minuten je ongeveer per maand belt. Bel je meer dan je internet, dan moet je een belbundel kiezen die niet alleen toereikend, maar ook relatief goedkoop is. Let daarbij niet alleen op de prijs van de bundel, maar ook op de aanvullende voorwaarden. Belminuten kosten bij de ene provider meer dan bij de andere. Bovendien verschilt het starttarief onderling.

Internet

Om te kunnen internetten met je sim only abonnement heb je een databundel nodig. Hoe groot deze bundel moet zijn, is afhankelijk van je internetgebruik. Maak je zelden gebruik van internet en stuur je alleen af en toe een berichtje? Dan heb je aan een databundel tot 500MB voldoende. Ben je iemand die continu online is, muziek streamt en online gamet? Dan heb je minimaal een databundel van 2500MB nodig. De gemiddelde smartphonegebruiker heeft genoeg aan 1000 tot 1500MB per maand.

Sms

Het sms-gebruik is het afgelopen jaar sterk gestegen. Veel providers bieden namelijk onbeperkt sms’en aan. Een sms’je sturen is daardoor voor veel mensen goedkoper geworden dan online gaan om een WhatsApp-bericht te sturen. Sommige providers bieden nog steeds betaalde sms-bundels aan of voegen deze samen in de belbundel.

Sim only met nummerbehoud afsluiten

Als je een nieuw sim only abonnement afsluit, kun je je huidige nummer meenemen naar de nieuwe provider. Je regelt dit eenvoudig door gebruik te maken van de overstapservice. De nieuwe provider zorgt er dan voor dat je huidige abonnement wordt opgezegd en je telefoonnummer blijft behouden. De meeste providers bieden gratis nummerbehoud aan, maar soms moet je een kleine bijdrage voor deze service betalen.

Eenvoudig besparen met een sim only abonnement

Als je kiest voor een sim only abonnement betaal je alleen de kosten voor het gebruik van je smartphone. Je betaalt dus alleen voor de belminuten, de data en het sms-gebruik. Je betaalt geen hoge kosten voor het afbetalen van een nieuwe smartphone. Je kunt kiezen voor een sim only abonnement dat goedkoper is dan je huidige abonnement, of een abonnement dat meer belminuten en/of data biedt voor hetzelfde geld.

Een sim only abonnement afsluiten

Met onze vergelijkingstool kun je eenvoudig het sim only abonnement kiezen dat het beste bij je past. Je vult in hoeveel belminuten, data en sms je per maand gebruikt en wij geven je een overzicht van de beste deals. Je kunt de overstap naar je nieuwe provider direct regelen op Ikvergelijkonline.nl.