Sim Only.

Check de beste deals.

Sim Only.

Ieder jaar een nieuwe telefoon met de laatste technische hoogstandjes? Dit vind jij onzin. Jouw smartphone werkt prima en is nog lang niet aan vervanging toe. Maar jouw abonnement daarentegen, die kan wel een opfrisbeurt krijgen. Flexibel, vertrouwd en voordelig: dat is Sim Only.

Sim Only Abonnement

Kies het Sim Only abonnement dat het beste bij jouw gebruik past.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 2 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Check de beste deals.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 2 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Bedenk hoeveel data en bel/sms bundel je nodig denkt te hebben

Tijd om te vergelijken. Alle mobiele providers bekijken en sluit super eenvoudig online af.

Binnen een paar dagen ontvang je een sim kaart. Nu heb jij een sim only die gaat als een raket

Sim Only abonnement? Ja! 

Flexibel bellen en internetten

Schiet jouw internetgebruik door het plafond omdat jij veel onderweg bent? Of sluit jij een abonnement af voor jouw zoon of dochter en wil je maandelijks kunnen opzeggen? Dan heb jij baat bij Sim Only. Jij stelt je bundel zelf samen en kunt deze tussentijds opzeggen. Je zit niet – zoals bij reguliere telefoonabonnementen – jaren aan een pakket vast. Een abonnement is dus net zo flexibel als jij.

Geen haperende videocalls of websites die niet laden: met Sim Only maak jij gebruik van premium netwerken waarmee jij jezelf verzekert van uitstekend internet.

Ook unlimited internetten?
Bij Sim Only sluit je een telefoonabonnement af waarbij je je eigen telefoon behoudt.

Check alle sim only abonnementen van:

Check de beste
deals van:

Youfone telecomprovider T-Mobile telecomprovider Tele 2 telecomprovider KPN Telecomprovider Ben telecomprovider simyo telecomprovider Labara telecomprovider Simpel telecomprovider Budget Mobiel telecomprovider Vodafone telecomprovider Hollands nieuwe telecomprovider

Met Sim Only maak jij gebruik van premium netwerken waarmee jij jezelf verzekert van uitstekend internet.

Sim Only abonnement vergelijken

Sim only vergelijken met de vergelijkingstool vind je het abonnement dat perfect past bij jouw telefoongebruik. Vul in hoeveel GB’s internet en belminuten jij wil. Hier rollen direct de beste deals uit. Vind je jouw favoriet, dan word je doorgestuurd naar de site van de provider. Daar vul jij je gegevens in. Met een druk op de knop sluit jij het abonnement van jouw keuze af.

Vergelijk nu

Stap direct over

Houd rekening met een opzegtermijn van een maand als je overstapt. Doe je dat niet, dan wordt je huidige abonnement automatisch een sim only abonnement. Dan heb je niet de beste deal. Vergelijk daarom eerst alle deals zodat jij de beste keuze kunt maken. Al vanaf 3 tot 4 maanden voor je huidige abonnement afloopt, kun jij overstappen op sim only. En dat in nog geen tien minuten.

Stop met teveel betalen. Vergelijk de beste deals en vind het sim only abonnement dat bij jou past. Profiteer van goedkoper bellen en internetten. 

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van mobile provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, abonnementen en voorwaarden op een rijtje gezet. Handig toch?

De meeste providers leveren de nieuwe simkaart bij jouw abonnement binnen twee tot drie werkdagen. Het duurt vrijwel nooit langer dan vijf werkdagen. Je sim-only abonnement gaat in op de startdatum van je abonnement. Bij een nieuw abonnement ben je direct bereikbaar, bij een overstap is het afhankelijk van de einddatum van je huidige abonnement en de opzegtermijn.

Meer informatie

Bij prepaid betaal je de kosten voor je telefoongebruik vooraf met een tegoed. Het nadeel is dat de tarieven voor bellen, internetten en sms’en hoger liggen dan bij een sim only abonnement. Bovendien kun je geen gebruik meer maken van de diensten wanneer je tegoed op is. Een abonnement is goedkoper. Je kunt een abonnement kiezen dat maandelijks opzegbaar is als je niet vast wilt zitten aan een langdurig abonnement.

Meer informatie

Het grootste verschil tussen 5G en 4G is de internetsnelheid. Het mobiele 5G netwerk is op dit moment nog net zo snel als 4G: er kunnen snelheden van 500Mbit per seconde gehaald worden. Deze snelheid wordt echter in de loop van tijd steeds verder opgevoerd door middel van speciale frequenties. Uiteindelijk zal 5G de snelheid van 4G in 2022 fors gaan overtreffen. Dat betekent in de praktijk een nog snellere verbinding voor het up- en downloaden van foto’s, videobestanden en berichten en moeiteloos online gamen thuis en onderweg.

Meer informatie

Met een sim only abonnement met unlimited data kun je in het buitenland niet altijd onbeperkt internetten. Er wordt door een aantal providers een Fair Use Policy gehanteerd die het datagebruik in het buitenland beperkt tot een aantal GB per maand.

Met een onbeperkt internetabonnement hoef je niet na te denken als je video’s of muziek streamt. Je hoeft je daarbij immers niet te laten beperken door een datalimiet. Als je naar het buitenland gaat, blijkt onbeperkt echter niet altijd daadwerkelijk onbeperkt.

Meer informatie

Bekijk alle Sim Only aanbiedingen