Sim Only vergelijken.

Check de beste deals.

Sim Only
Vergelijken.

Ieder jaar een nieuwe telefoon met de laatste technische hoogstandjes? Dit vind jij onzin. Jouw smartphone werkt prima en is nog lang niet aan vervanging toe. Maar jouw abonnement daarentegen, die kan wel een opfrisbeurt krijgen. Flexibel, vertrouwd en voordelig: dat is Sim Only.

Sim Only Abonnement

Kies het Sim Only abonnement dat het beste bij jouw gebruik past.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 2 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Check de beste deals.

Aantal GB's internet:
Internetbundel 2 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms
Bedenk hoeveel data en bel/sms bundel je nodig denkt te hebben

Bedenk hoeveel data en bel/sms bundel je nodig denkt te hebben

Tijd om te vergelijken. Alle mobiele providers bekijken en sluit super eenvoudig online af.

Tijd om te vergelijken. Alle mobiele providers bekijken en sluit super eenvoudig online af.

Binnen een paar dagen ontvang je een sim kaart. Nu heb jij een sim only die gaat als een raket

Binnen een paar dagen ontvang je een sim kaart. Nu heb jij een sim only die gaat als een raket

Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 02 november 2021

Sim Only abonnement? Ja! 

Bellen is bellen en data zijn data. Dus waarom zou je voor dezelfde mb’s meer betalen dan nodig? Daarom kies jij voor sim only abonnement. Dezelfde belminuten en mb’s voor minder geld. Check hier direct waar je nu het voordeligst uit bent.

  • Behoud jouw vertrouwde smartphone;
  • Inclusief je telefoonnummer;
  • Bel, sms en internet goedkoper;
  • Zeg maandelijks op of pas het abonnement aan;
  • Stap binnen tien minuten over.

Flexibel bellen en internetten

Schiet jouw internetgebruik door het plafond omdat jij veel onderweg bent? Of sluit jij een abonnement af voor jouw zoon of dochter en wil je maandelijks kunnen opzeggen? Dan heb jij baat bij Sim Only. Jij stelt je bundel zelf samen en kunt deze tussentijds opzeggen. Je zit niet – zoals bij reguliere telefoonabonnementen – jaren aan een pakket vast. Een abonnement is dus net zo flexibel als jij.

Geen haperende videocalls of websites die niet laden: met Sim Only maak jij gebruik van premium netwerken waarmee jij jezelf verzekert van uitstekend internet.

Ook onbeperkt internetten?
Bij Sim Only sluit je een telefoonabonnement af waarbij je je eigen telefoon behoudt.

Goedkoopste sim only vinden

Soms betaal je graag iets meer voor een beter product. Maar belminuten zijn belminuten en internet is internet. Dus waarom zou je voor dezelfde data een hogere prijs betalen? Natuurlijk, dat doet niemand. Als je sim only goedkoper kan, dan moet je dat natuurlijk wel weten. Wellicht dat je er nooit bij stilstaat, maar waarschijnlijk ben je met hetzelfde abonnement ergens anders voordeliger uit. Wat in ieder geval geen kwaad kan is het regelmatig vergelijken van goedkope sim only abonnementen. Dan zie je vanzelf of het goedkoper kan. Natuurlijk wil je niet té vaak overstappen, maar als je euro’s per maand kan besparen, dan laat je ze natuurlijk niet liggen.

Aanbieding sim only onbeperkt internet

Onbeperkte data is ontzettend populair. Je snapt wel waarom. Nooit meer zo’n irritant bericht dat je bundel (bijna) leeg is en gewoon lekker zorgeloos streamen. Maar ja, een sim only met onbeperkt internet is vaak wel de duurste optie. Het kost in ieder geval meer dan een aanbieding met beperkte data. Toch kun je ook hier voordelig mee uit zijn. Wil je echt de goedkoopste sim only met onbeperkt internet? Kies dan voor een langere contractduur en eventueel minder belminuten, maar alleen als je die kunt missen. Bedenk je ook dat een langere contractduur het moeilijker maakt te switchen. Bijvoorbeeld wanneer er een aantrekkelijke sim only aanbieding voorbijkomt. Wil je dat risico niet lopen? Kies dan voor een maandelijks opzegbare sim only.

Sim Only vergelijken

Meer bellen en meer data voor hetzelfde geld? Dat zou er zomaar in kunnen zitten. Vergelijk hier sim only abonnementen. Je ziet direct waar je het meeste krijgt voor minste geld. Ook is overstappen héél eenvoudig. Check dus gelijk wat je bespaart.

Beste Sim Only

Sim only met 4G of 5G?

Sim only vergelijk je niet alleen op de hoeveelheid belminuten en data. Snelheid is minstens zo belangrijk. Tenminste, wel als je video’s in goede kwaliteit wil zien. Los daarvan: snel internet is gewoon heel erg fijn. Altijd. Met een sim only met 5G internet word je op je wenken bediend. Je krijgt dan het snelste mobiele internet dat er is. Niet alle mobiele providers bieden op dit moment 5G aan. Wil je bij sim only vergelijken zeker weten dat je alleen 5G vergelijkt? Selecteer deze optie dan links. Je ziet dan alleen 5G aanbiedingen. Zo kun je jouw sim only abonnement vergelijken met het beste 5G internet. Let er wel op dat je toestel 5G ondersteunt. Bij de meeste nieuwere toestellen is dat het geval.

Wat is de beste sim only?

Het lijkt een eenvoudige vraag, maar toch geeft iedereen een ander antwoord. Want de simpele werkelijkheid is: het beste mobiele abonnement ziet er voor iedereen anders uit. Met één uitzondering wellicht: niemand betaalt graag te veel. Jouw versie van het beste sim only abonnement wil je zo goedkoop mogelijk. Daar helpen wij je bij. Met de filter links geef je eenvoudig aan waar jouw mobiele abonnement aan moet voldoen. In het vergelijkingsoverzicht verschijnen dan alleen aanbiedingen die aan jouw eisen voldoen. Zo kies je uiteindelijk het goedkoopste aanbod dat helemaal aan je wensen voldoet. Of niet, want de keuze is helemaal aan jou.

Provider Cijfer
Simyo 9,1
Simpel 9,0
Hollandsnieuwe 8,9
Youfone 8,7
Ben 8,6
T-Mobile 8,5
KPN 8,5
Telfort* 8,5
Vodafone 8,3
Tele2 8,2
* Beste Telfort heet sinds 26 januari 2020 KPN Mobiel. Het testresultaat is gebaseerd op oordelen van (oud-)Telfort abonnees.

Waarom Sim only abonnement vergelijken

Ben jij toe aan wat korting? Of denk je dat jouw sim only goedkoper kan? Dat check je gelijk online. Veel mensen vergelijken namelijk niet. Zij zitten jaren bij dezelfde mobile provider. Hun abonnement loopt door en alles werkt; dus waarom zou je vergelijken? Laten wij je vast een goede reden geven. Data en belminuten worden steeds goedkoper. Precies hetzelfde aantal minuten en MB’s kosten met de jaren steeds minder. Tenminste: als je overstap. Houd je jouw huidige abonnement? Dan blijf je ook precies hetzelfde betalen. Zelfs als nieuwe klanten minder betalen voor hetzelfde pakket. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Jouw sim only vergelijk je hier met de aanbiedingen van alle providers in Nederland. Zo zie je meteen waar het goedkoper kan.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je verbruik verandert. Dat je meer belt en minder appt, bijvoorbeeld. Misschien merk je dat je databundel eigenlijk te klein is. Bij sim only vergelijken hou je daar rekening mee. Je kunt dus ook de inhoud van je abonnement afstemmen op wat je nu nodig hebt.

Vergelijk nu

Waar op te letten bij sim only vergelijken?

In het overzicht zetten wij de goedkoopste sim only deals bovenaan. Daarbij gaan we uit van de prijs per jaar. Inclusief eventuele aansluitkosten en eenmalige kortingen. Daarom is de prijs per maand van het bovenste aanbod niet altijd het laagste. Dat komt omdat wij de vaste prijs per maand tonen, exclusief korting. Kortingen verwerken we dus wel in de prijs per jaar, zodat je altijd kunt kiezen voor het beste aanbod.

Is de beste mobiele provider met het goedkoopste aanbod nog steeds wat aan de prijzige kant? Pas dan eenvoudig het filter aan. Wellicht heb je toch niet al die mb’s nodig? En een jaarabonnement is ook niet zó lang. Kortom: jij zit aan de knoppen. De beste sim only aanbieding maak je helemaal zelf.

Stap direct over

Houd rekening met een opzegtermijn van een maand als je overstapt. Doe je dat niet, dan wordt je huidige abonnement automatisch een sim only abonnement. Dan heb je niet de beste deal. Vergelijk daarom eerst alle deals zodat jij de beste keuze kunt maken. Al vanaf 3 tot 4 maanden voor je huidige abonnement afloopt, kun jij overstappen op sim only. En dat in nog geen tien minuten. Ben jij een zakelijke gebruiker en bel je veel? Vergelijk dan sim only zakelijk

Stop met teveel betalen. Vergelijk de beste deals en vind het sim only abonnement dat bij jou past. Profiteer van goedkoper bellen en internetten. 

Goedkoopste Sim Only

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van mobile provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, abonnementen en voorwaarden op een rijtje gezet. Handig toch?

De meeste providers leveren de nieuwe simkaart bij jouw abonnement binnen twee tot drie werkdagen. Het duurt vrijwel nooit langer dan vijf werkdagen. Je sim-only abonnement gaat in op de startdatum van je abonnement. Bij een nieuw abonnement ben je direct bereikbaar, bij een overstap is het afhankelijk van de einddatum van je huidige abonnement en de opzegtermijn.

Meer informatie

Bij prepaid betaal je de kosten voor je telefoongebruik vooraf met een tegoed. Het nadeel is dat de tarieven voor bellen, internetten en sms’en hoger liggen dan bij een sim only abonnement. Bovendien kun je geen gebruik meer maken van de diensten wanneer je tegoed op is. Een abonnement is goedkoper. Je kunt een abonnement kiezen dat maandelijks opzegbaar is als je niet vast wilt zitten aan een langdurig abonnement.

Meer informatie

Het grootste verschil tussen 5G en 4G is de internetsnelheid. Het mobiele 5G netwerk is op dit moment nog net zo snel als 4G: er kunnen snelheden van 500Mbit per seconde gehaald worden. Deze snelheid wordt echter in de loop van tijd steeds verder opgevoerd door middel van speciale frequenties. Uiteindelijk zal 5G de snelheid van 4G in 2022 fors gaan overtreffen. Dat betekent in de praktijk een nog snellere verbinding voor het up- en downloaden van foto’s, videobestanden en berichten en moeiteloos online gamen thuis en onderweg.

Meer informatie

Met een sim only abonnement met unlimited data kun je in het buitenland niet altijd onbeperkt internetten. Er wordt door een aantal providers een Fair Use Policy gehanteerd die het datagebruik in het buitenland beperkt tot een aantal GB per maand.

Met een onbeperkt internetabonnement hoef je niet na te denken als je video’s of muziek streamt. Je hoeft je daarbij immers niet te laten beperken door een datalimiet. Als je naar het buitenland gaat, blijkt onbeperkt echter niet altijd daadwerkelijk onbeperkt.

Meer informatie

Bekijk alle Sim Only aanbiedingen