Sim Only
onbeperkt internet.

Sim Only onbeperkt internet.

Eindeloos genieten van onbeperkte data voor een scherpe prijs. Dat wil je toch? Vergelijk hieronder de scherpst geprijsde sim only abonnementen met onbeperkt internet. Check, vergelijk en kies wat het beste bij jou past.

Author: Ties van Beusekom , telecomexpert • Update: 01 maart 2023

Geniet eindeloos van onbeperkt internet

Streamen, downloaden, dat wil je niet alleen waar WiFi is. Niets is zo irritant dan een bundel die op is. Kies daarom voor onbeperkte data. Gewoon, lekker al het internet dat je maar op kunt maken. Dat is bovendien helemaal niet duur, want hier vind je alleen de meest voordelige aanbiedingen sim only met onbeperkt internet. Onbeperkt internet hoeft tenslotte niet onbeperkt veel te kosten. Daarom laten we je in het overzicht hierboven direct zijn wat de kosten zijn, inclusief eventuele eenmalige aansluitkosten. Wel zo lekker, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor sim only?

Steeds meer mensen kiezen voor een eigen toestel met sim only abonnement. Over het algemeen ben je dan namelijk voordeliger uit. Ook is het zo dat een toestel bij je abonnement soms als schuld geregistreerd wordt bij het BKR. Dit is het geval als het toestel bij je abonnement meer dan €250 kost. Maar natuurlijk is het vooral veel lekkerder om gewoon je eigen toestel te kiezen met het abonnement dat je op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld een lekker voordelig sim only abonnement met onbeperkt internet. Wil je het beste sim only abonnement? Door sim only vergelijken vind je snel het beste aanbod.

Onbeperkt internet vergelijken

We kunnen praten over providers, voorwaarden en kleine lettertjes, maar de belangrijkste voorwaarde is toch de prijs. Want internet is internet, het is de prijs die het verschil maakt. Die verschillen zijn er, want onbeperkt data sim only kan bij de ene provider duurder zijn dan bij de andere. Soms zonder dat er grote verschillen zijn in de voorwaarden. Dan wil je natuurlijk altijd het goedkoopste onbeperkte internet. Soms maken de voorwaarden natuurlijk wel uit, bijvoorbeeld als de ene provider onbeperkt internet met 5G aanbiedt en de ander onbeperkt data met 4G. In ons vergelijkingsoverzicht zie je dat soort verschillen direct. Zo weet je of de goedkoopste sim only met onbeperkt internet ook voor jou de beste deal is.

5G onbeperkt internet

Super relaxt natuurlijk, onbeperkt internet. Vooral als al die onbeperkte data ook gewoon lekker snel binnenkomen. Daarvoor heb je wel minimaal 4G nodig en het liefst een sim only met 5G. Onze sim only aanbiedingen met eindeloze data maken nog niet allemaal gebruik van 5G. Vind je het allersnelste internet belangrijk? Check dan even linksonder in de aanbieding. Daar zie je of het onbeperkt 4G internet of onbeperkt 5G internet betreft. Wel lekker om te weten hoe snel al dat internet eigenlijk bij je binnenkomt. Zeker als je jouw data abonnement veel gebruikt om series te streamen of YouTube te kijken.

Sim Only Onbeperkt Internet

Ook onbeperkt internet in het buitenland?

Onbeperkte GB’s aan data naar jouw telefoon zien er natuurlijk super aantrekkelijk uit. Maar wat ook goed is om te weten: heb ik ook onbeperkt internet in het buitenland? Die vraag wordt veel gesteld en terecht. Want het antwoord is meestal ‘nee’. In principe geeft een Nederlands sim only abonnement met onbeperkte data geen recht op onbeperkte data in het buitenland. Ga je buiten de EU, dan verschillen voorwaarden per land, maar ook per provider. Check dus altijd even goed elke aanbod voor de voorwaarden. Zo weet je direct hoeveel data je in het buitenland hebt.

Hou er ook rekening mee dat de kwaliteit van het netwerk in het buitenland minder kan zijn. Oók binnen Europa. Dat betekent dat je misschien wel veel, of onbeperkte data hebt, maar dat streaming of downloads toch trager gaan dan je gewend bent.

Waar op te letten?

Bij onbeperkt internet vergelijken moet je letten op een aantal zaken. We noemden al 4G of 5G en de voorwaarden in het buitenland. Ook zijn nummerbehoud en 14 dagen bedenktijd standaard. Zo kom je al veel te weten over een sim only met onbeperkt internet. Check ook altijd de looptijd van je contract. Is je sim only maandelijks opzegbaar, bijvoorbeeld? Als je datagebruik verandert is het prettig om snel weer van sim only te kunnen wisselen. Sommige aanbiedingen zijn alleen geldig bij een bepaalde contractduur. Vaak biedt zo’n provider dan wel een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aan, maar daarvoor betaal je wel iets meer.

Bel je veel? Check dan ook even of er onbeperkte belminuten bij een sim only met onbeperkt internet zit. Vaak is dat wel zo, maar niet altijd. Meestal zitten er dan wel veel belminuten bij, dus kijk altijd even of dat genoeg is voor jou. Zakelijke klant? Vergelijk sim only zakelijk.