Over ons: wie is Ikvergelijkonline.nl.

Het begin

Ikvergelijkonline.nl is begin 2015 begonnen als kleine website waar je autoverzekeringen kon vergelijken. Inmiddels kun je 11 verschillende vergelijkingen maken om zo te besparen op je vaste lasten. Momenteel werken er verschillende mensen voor Ikvergelijkonline.nl. Van techniek tot blogschrijvers, iedereen levert zijn of haar bijdrage aan de gedachte achter de website Ikvergelijkonline.nl. Onafhankelijk en eerlijk vergelijken. Daar zijn wij allemaal trots op.

Onafhankelijk & eerlijk

Dit is een punt wat belangrijk is voor iedereen die werkt voor Ikvergelijkonline.nl. Wij vinden dat dit de uitgangspositie moet zijn voor alle vergelijkingen die je op de website kunt maken. Wij zullen nooit een verzekeraar boven aan de uitkomst zetten omdat wij daar een hogere commissie voor krijgen. Eerlijk vergelijken. Dat beloven wij.

Toekomst

Je kunt nu 11 vergelijkingen maken, maar daar willen we het niet bij laten. Wij zullen keihard blijven werken om jou te laten besparen op je vaste lasten door verzekeringen en andere producten met elkaar te vergelijken en zo de juiste, maar ook voordeligste deal te vinden.