Contact

Wat kunnen we voor je betekenen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets kwijt? Wij horen graag van je. Maar heb je een vraag over een verzekering of product, neem dan direct contact op met de verzekeraar of aanbieder. Wij mogen geen adviezen geven over producten die op deze website staan.

Wij doen ons best om binnen 1 werkdag op je vraag of opmerking te reageren.

E-mail: hallo@ikvergelijkonline.nl

Postadres
Javastraat 158-4
1095CL Amsterdam

KvK
Ikvergelijkonline.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer: 64797252

BTW nummer
NL001603794B12

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen! Ikvergelijkonline.nl is begin 2015 begonnen als kleine website waar je autoverzekeringen kon vergelijken. Inmiddels kun je 6 verschillende vergelijkingen maken om zo te besparen op je vaste lasten. Momenteel werken er verschillende mensen voor Ikvergelijkonline.nl. Van techniek tot blogschrijvers, iedereen levert zijn of haar bijdrage aan de gedachte achter de website Ikvergelijkonline.nl. Onafhankelijk en eerlijk vergelijken. Daar zijn wij allemaal trots op.

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel! De vergelijkers die op onze website staan wordt er geprobeerd om zo volledig mogelijk een overzicht te gegeven van de markt. Helaas geven niet alle verzekeraars/aanbieders productinformatie vrij waardoor zij niet opgenomen kunnen worden in de vergelijker. Je kunt wel altijd bekijken wie er in de vergelijker zijn opgenomen. Via de volgende pagina’s (autoverzekeraars,  energieleveranciers , internet providers , mobiele providersuitvaartverzekeraars , overlijdensrisicoverzekeraars) kan je alle productinformatie en contactgegevens opzoeken.

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk! Via onze website kunnen bezoekers gratis vergelijken. Dit doen wij omdat we wij vinden dat iedereen kan besparen op zijn of haar verzekering, en energie of telefoonkosten. Via de vergelijker, die worden aangeboden door onze partners (DSC Finance, overstappen, 0318 en Whitelabeled), ontvangen wij een vergoeding wanneer een bezoeker een verzekering/product heeft afgesloten. Wij krijgen dus geen vergoeding van de aanbieder om alleen in de vergelijker te staan.

Omdat wij het belangrijk vinden om een zo volledig mogelijk overzicht te kunnen bieden aan onze bezoekers, staan er ook aanbieders in de vergelijker waar van wij geen vergoeding ontvangen. Deze aanbieders kunnen dus ook op de eerste plaatst staan wanneer zij de beste aanbieding hebben die bij jou past. De vergoedingen die wij ontvangen kunnen van elkaar verschillen, dit heeft echter nooit invloed op het resultaat.