Ikvergelijkonline.nlInternetAlles in 1 vergelijken
Alles in 1 vergelijken2020-11-18T15:13:03+01:00

Alles in 1 vergelijken

Vind direct de beste deal


Vergelijk 10 internet providers
Je zit nooit zonder internet.
 Gratis overstapservice & 14 dagen bedenktijd.

Check direct de beste internet en TV deals op jouw adres.

De beste deals voor: Postcode: Huisnummer + toevoeging:

Alles in 1 vergelijken
Vind direct de beste deal


Vergelijk 10 providers.
Binnen 5 minuten afgesloten.
 Je zit nooit zonder internet.

Alles in 1
vergelijken

Vergelijk 10 providers.
Binnen 5 minuten afgesloten.
Je zit nooit zonder internet.

Check de beste deals.

De beste deals voor:
Postcode: Huisnr + toevoeging:

Vergelijk alle internet en TV providers

Vergelijk alle providers

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider

Youfone Internet Provider XS4ALL Internet Provider Oxxio Internet provider T Mobile Internt provider Budget Alles in 1 Provider Zoggo Internet Provider
Tele2 Internet provider Online.nl Internet Provider Caiway Internet provider KPN Internet Provider

Alles in 1

Een Alles in 1 abonnement is een abonnement voor internet, televisie en bellen. Door deze diensten van één provider af te nemen, ben je in de meeste gevallen goedkoper uit. Als je de verschillende providers vergelijkt, vind je eenvoudig het goedkoopste Alles in 1 abonnement. Je kunt direct de overstap naar een andere provider regelen.

Waarom kiezen voor alles in 1?

Het aantal aanbieders van internet, televisie en telefonie is het laatste decennia explosief gestegen. Als jij deze diensten al een tijdje bij dezelfde provider afneemt, is er een grote kans dat je onnodig te veel betaalt. Zeker wanneer jij internet, televisie en telefonie afneemt bij verschillende providers, kun je veel geld besparen door te kiezen voor een alles in 1 pakket. Voor losse abonnementen betaal je in de meeste gevallen namelijk een hogere prijs dan voor een abonnement waarin deze diensten gecombineerd worden.

Alles in 1 vergelijken

Er wordt ons vaak gevraagd welke provider het beste alles in 1 abonnement aanbiedt. Het is echter niet aan ons om te bepalen welke provider de beste is, aangezien het abonnement wordt opgebouwd aan de hand van je persoonlijke voorkeuren. Wat voor de één de beste deal is, kan voor de ander immers te wensen overlaten. Je vindt eenvoudig het alles in 1 abonnement dat het beste bij jou past door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Je kunt daarbij vergelijken op de punten die voor jou belangrijk zijn. Zo vind je eenvoudig jouw beste Alles in 1 abonnement.

Uitvaartverzekering

Alles in 1: waar moet je op letten?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het vergelijken van de verschillende providers en Alles in 1 pakketten:

 • Beschikbaarheid in jouw regio
 • Internetverbinding
 • Internetsnelheid
 • Zenderpakketten
 • Opties voor telefonie
 • Prijs van het abonnement

Beschikbaarheid in jouw regio

Niet alle providers zijn actief in jouw regio. Zo is er in de meeste gevallen slechts 1 provider die kabelinternet kan leveren op jouw adres. Bovendien is het glasvezelnetwerk nog niet overal beschikbaar zodat het misschien niet mogelijk is om internet via glasvezel af te nemen. Vul daarom allereerst jouw postcode en huisnummer in wanneer je providers en abonnementen gaat vergelijken. Op die manier worden er alleen opties geboden die ook daadwerkelijk beschikbaar zijn op jouw adres.

Internetverbinding

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen waar je uit kunt kiezen. Elke verbinding kent de eigen voor- en nadelen. Zo is ADSL relatief goedkoop, maar niet altijd stabiel. Glasvezel is snel en stabiel, maar nog niet overal beschikbaar. Kabelinternet is snel, maar je wordt wel beperkt in je keuzevrijheid doordat er regionaal vaak slechts één aanbieder is. De keuze van het soort internetverbinding is dus afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren.

 • ADSL
 • VDSL
 • Kabelinternet
 • Glasvezel

Internetsnelheid

Het kiezen van de internetsnelheid is niet alleen belangrijk voor het comfort van het internetten zelf, maar ook voor de afname van digitale televisie. De snelheid die je kiest is afhankelijk van de mate waarin er gebruik wordt gemaakt van internet en televisie. Bij meerpersoonshuishoudens is het aan te raden om te kiezen voor een normale of hoge snelheid. Enkel wanneer je alleen woont en het internet slechts gebruikt voor de mail, het bezoeken van websites en sociale media is een snelheid tot 20 Mb/s voldoende.

 • Licht gebruik: tot 20 Mb/s
 • Normaal gebruik: 20-50 Mb/s
 • Intensief gebruik: meer dan 50 Mb/s

Zenderpakketten

De zenderpakketten die providers aanbieden lopen sterk uiteen. Wat de ene provider in het basispakket heeft zitten, kan bij een andere provider alleen gekeken worden wanneer je een aanvullend zenderpakket koopt. Daarnaast zijn de opties voor opnemen en pauzeren vaak alleen tegen een extra bedrag af te nemen. Soms bieden providers interessante deals aan waarbij extra zenders voor een bepaalde periode gratis zijn. Dit kan interessant zijn wanneer je graag films of voetbalwedstrijden kijkt. Let er op dat je een abonnement afsluit dat goed is afgestemd op jouw wensen.

Opties voor telefonie

Providers bieden verschillende opties voor bellen aan. Zo kun je soms voordelige pakketten afsluiten waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt bellen naar vaste telefoonnummers, mobiele telefoonnummers of naar telefoonnummers in het buitenland. Kies je geen voordeelpakket, let dan goed op het starttarief en het beltarief per minuut. Daarnaast brengt de ene provider alleen de belkosten in rekening, terwijl je bij de ander ook voor het abonnement op zich betaalt. De kosten voor telefonie kunnen zo per provider sterk uiteenlopen.

Prijs van het abonnement

Vergelijk de verschillende providers en abonnementen allereerst op inhoud zodat je zeker weet dat het abonnement voldoet aan jouw wensen. Vervolgens kun je de verschillende abonnementen op prijs vergelijken. Zo vind je altijd het beste Alles in 1 abonnement voor de laagste prijs.

Kennisbank

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt over je internet verbinding of de providers. We hebben daarom een aantal meest gestelde vragen over internet zaken op een rijtje gezet.

Als je je internetabonnement wilt opzeggen, zijn er een aantal punten die meespelen, zoals de contractduur en de opzegtermijn. Je kunt je abonnement pas opzeggen als de contractperiode is verlopen.

Meer informatie

Met de snelheidscheck kom je direct te weten hoe snel je internet is. Hiermee meet je binnen enkele seconden de up- en downloadsnelheid van je internetverbinding. Deze snelheid fluctueert dagelijks.

Meer informatie

Met een ADSL-internetabonnement is de snelheid van je internetverbinding niet altijd gelijk. De snelheid hangt weer af van de afstand van je adres tot de wijkcentrale. Meestal is dit snelheidsverlies erg laag en merk je er niets van. De internetsnelheid via de kabel of glasvezel zijn stabieler en zal de internetsnelheid constant zijn.

Meer informatie

Welke internetsnelheid je nodig hebt, hangt weer af van je internetgebruik. Dit kan beperkt, gemiddeld of intensief zijn. Gebruik je internet vooral om je e-mail te bekijken en soms iets op te zoeken? Dan is een beperkt abonnement voldoende. Speel je online games en wil je uitzendingen in ultra HD bekijken dan is een intensief abonnement aan te raden. Bijna alle providers bieden voor iedere type internetgebruiker een geschikt pakket aan.

Meer informatie

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

Meer informatie

Kennisbank

Direct naar

Het laatste nieuws

Internet

Providers

Het laatste nieuws