Autoverzekering
vergelijken.

Autoverzekering
vergelijken.

Ben je op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Je wil natuurlijk de beste verzekering voor je auto, maar tegelijkertijd wil je niet te veel geld betalen. Dat begrijpen wij. Vergelijk daarom autoverzekeringen.

Autoverzekering

De vergelijker wordt aangeboden door overstappen.nl. Bekijk hier hoe volledig de vergelijking is en hoe wij hier op verdienen.

Glasvezel bekijken

Wil jij de beste verzekering voor jou auto? Maar je wilt niet te veel betalen? Geen probleem.

Glasvezel vergelijken

Vergelijk autoverzekeraars op prijs een voorwaarden. Sluit super eenvoudig de beste deal online af.

Glasvezel afsluiten

Nu is jou “heilige koe” goed verzekerd en kan je met een gerust hart de weg op.

Inhoudsopgave

Autoverzekering vergelijken

Welke dekking past bij jouw auto?

Als je een autoverzekering gaat afsluiten heb je de keuze uit drie basisvormen. Kijk goed welke dekking bij jouw auto en wensen past.

WA verzekering

Meest gekozen voor auto’s
ouder dan 10 jaar


Schade aan anderen
Ruitschade
Diefstal
Inbraak
Brand, storm en natuur
Schade door vandalisme
Schade door eigen schuld
Bereken je premie

WA + beperkt casco

Meest gekozen voor auto’s
tussen 7-10 jaar


Schade aan anderen
Ruitschade
Diefstal
Inbraak
Brand, storm en natuur
Schade door vandalisme
Schade door eigen schuld
Bereken je premie

Allrisk

Meest gekozen voor auto’s
jonger dan 7 jaar


Schade aan anderen
Ruitschade
Diefstal
Inbraak
Brand, storm en natuur
Schade door vandalisme
Schade door eigen schuld
Bereken je premie
Autoverzekering berekenen
Autoverzekering aflsuiten

Vergelijk de autoverzekeringen van:

Vergelijke de autoverzekeringen van:

FBTO autoverzekering Ditzo Autoverzekering ABN Amro Autoverzekering Centraal Beheer Autoverzekering AEGON Autoverzekering Lancyr Autoverzekering Unive Autoverzekering NN Autoverzekering

Glasvezel vergelijken

Waar op te letten?

Start met vergelijken
Goedkoopste Autoverzekering

Vraag & antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt van internet provider. Daarom hebben wij onze kennis over providers, internet abonnementen en techniek op een rijtje gezet. Handig toch?

Op een paar uitzonderingen na is het verplicht om een WA-verzekering voor je auto te hebben. Beperkt en volledig cascoverzekeringen zijn niet verplicht. De schade die je veroorzaakt met een motorrijtuig wordt niet vergoed door je particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie

Een WA-autoverzekering dekt de schade die je met je auto veroorzaakt bij anderen. Dat kan materiële schade zijn, maar ook letselschade. Een WA-autoverzekering is verplicht voor iedereen die met zijn auto de weg op wil. Met een WA-autoverzekering dek je dus niet de schade aan je eigen auto. Daarvoor is er de beperkt of volledig cascoverzekering.

Meer informatie

Bij het bepalen van de no-claim korting van je autoverzekering wordt gebruikt gemaakt van de bonus-malus ladder. Dit is een schema dat bepaalt hoe hoog je korting is, op basis van het aantal schadevrije jaren en het aantal schades dat je meldt in een jaar. Meld je geen schade, dan stijg je een trede op de ladder en krijg je een hogere korting. Meld je wel schade, dan daal je in de meeste gevallen vijf treden en zul je minder korting krijgen.

Meer informatie

Bij het afsluiten van een autoverzekering moet je vermelden hoe jouw auto beveiligd is tegen autodiefstal. Vanaf 1998 bevat elke auto standaard een ingebouwd beveiligingssysteem. Meestal is dit het meest eenvoudige systeem, maar bij sommige duurdere auto’s zijn uitgebreidere systemen ingebouwd. De beveiligingssystemen voor auto’s worden in verschillende klassen ingedeeld. Het beveiligingssysteem wordt alleen erkend als het is ingebouwd door een bedrijf dat een certificaat heeft van de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM). Elke auto vanaf het bouwjaar 1998 heeft een standaard beveiligingssysteem volgens de SCM-klasse 1.

Meer informatie

Via de vergelijker die wordt aangeboden door onze partner Overstappen.nl kan je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te kunnen maken stellen zij een aantal vragen. Op basis van de antwoorden op deze vragen maken zij de vergelijking. Vervolgens kan je zelf de door jouw gewenste verzekering via de vergelijker afsluiten. Gedurende de looptijd van het product zijn is de verzekeraar het aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Wij zijn geen adviseur en zullen nooit een advies geven of bemiddelen. Voor inhoudelijke vragen over verzekeringen verwijzen we je door naar de verzekeraar zelf.

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel! De vergelijker, die wordt aangeboden door onze partners (Overstappen.nl)  wordt er geprobeerd om zo volledig mogelijk een overzicht te gegeven van de markt. Helaas geven niet alle verzekeraars/aanbieders productinformatie vrij waardoor zij niet opgenomen kunnen worden in de vergelijker. Je kunt wel altijd bekijken wie er in de vergelijker zijn opgenomen. Via de pagina autoverzekeraars kan je alle productinformatie en contactgegevens opzoeken.

Om de vergelijking voor autoverzekeringen te kunnen maken, worden er enkele gegevens gevraagd. Die gegevens wrden gebruikt om te bepalen voor welke autoverzekeringen je in aanmerking komt. Alle autoverzekeringen waarvoor je in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: bijvoorbeeld de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat / de klantbeoordeling, waarbij de best beoordeelde bovenaan staat/ een combinatie. Vervolgens kan je zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk! Via onze website kunnen bezoekers gratis vergelijken. Dit doen wij omdat we wij vinden dat iedereen kan besparen op zijn of haar verzekering, en energie of telefoonkosten. Via de vergelijker, die worden aangeboden door onze partners (DSC Finance, overstappen, 0318 en Whitelabeled), ontvangen wij een vergoeding wanneer een bezoeker een verzekering/product heeft afgesloten. Wij krijgen dus geen vergoeding van de aanbieder om alleen in de vergelijker te staan.