In 2017 had VodafoneZiggo minder mobiele abonnees dan in 2016. Ook daalde de omzet van de provider. Over het hele jaar behaalde de provider een omzet van 4019 miljoen euro. Hiermee daalde de omzet vier procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook leek de winst te verdampen.

VodafoneZiggo presenteerde in februari 2018 de cijfers over het vierde kwartaal van 2017 en het volledig jaar. De reden dat de omzet is gedaald, heeft waarschijnlijk te maken met het samengaan van Vodafone en Ziggo vorig jaar.

Dataverbruik is gestegen

In het laatste kwartaal van 2017 kreeg de provider er 14.000 nieuwe mobiele abonnees bij. Ook zijn er 200.000 klanten overgeplaatst naar Vodafone. Het dataverbruik van de mobiele klanten is flink gestegen. Zo gebruikten de klanten 2GB per maand. In 2016 was dit nog 1.3 GB.

Gratis mobiele diensten

Ondanks de lagere omzet is de CEO van VodafoneZiggo zeer positief. Door het samengaan van Ziggo en Vodafone konden veel klanten al snel genieten van Non Stop Extra’s. Dit zijn gratis mobiele diensten. Ruim zestig procent van de mobiele Vodafone-abonnees neemt nu ook diensten af van Ziggo en krijgt Non Stop Extra’s.
Het samengaan van Vodafone en Ziggo heeft voor klanten dus alleen maar voordelen opgeleverd.

Interesse in een sim-only abonnement bij VodafoneZiggo?

Heb je interesse in een sim-only abonnement bij VodafoneZiggo? Dan heb je de keuze uit de volgende abonnementen:

  • Start S: 0 MB, 150 minuten bellen, onbeperkt sms’en
  • Start M: 1 GB, 150 minuten bellen, onbeperkt sms’en
  • Start L: 2 GB, 150 minuten bellen, onbeperkt sms’en
  • Start XL: 4 GB, 300 minuten bellen, onbeperkt sms’en
  • Red Essential: 6 GB, onbeperkt bellen en sms’en
  • Red: 20 GB, onbeperkt bellen en sms’en
  • Red Super: 40 GB, onbeperkt bellen en sms’en

Sim-only abonnementen vergelijken

Voordat je een sim-only abonnement afsluit bij VodafoneZiggo, is het verstandig om de verschillende sim-only abonnementen met elkaar te vergelijken. Dit doe je eenvoudig met onze vergelijker. Door abonnementen te vergelijken, kom je snel te weten welk sim-only abonnement het beste bij jou past.