Sinds de opkomst van de smart-tv is het mogelijk om een hele avond je favoriete serie te bingewatchen of samen met je gezin grappige YouTube-filmpjes te bekijken. Heb je nog geen smart-tv? Of heb je er net een gekocht? Dan wil je vast weten wat de mogelijkheden zijn van dit handige televisietoestel.

Een smart-tv kun je aansluiten op internet. Dit kan via je WiFi-netwerk of met een kabel. Je kunt dus niet alleen ‘gewoon’ televisiekijken, maar ook online van alles bekijken. Bovendien kun je met een smart-tv ook internetten.

Content online kijken

Met behulp van handige geïnstalleerde apps kun je direct films, series en andere online content op je tv bekijken. Ook kan je gebruikmaken van streamingdiensten als HBO, Videoland of Netflix. Naast het bekijken van content is het ook mogelijk om games te spelen, het nieuws te lezen of updates van vrienden te bekijken op social media.

Met een smart-tv kan je een thuisnetwerk opzetten, zodat alle devices met elkaar verbonden zijn. Zo kun je je favoriete serie verder kijken op je tablet in bed. Je kunt je smart-tv bedienen met de vaste afstandsbediening en via een gratis app. Hiermee bedien je jouw televisie dus met je tablet of je smartphone.

Alles-in-1-pakket

Natuurlijk wil je met je smart-tv optimaal genieten van de leukste series en films.
Hier heb je een snelle, stabiele internetverbinding voor nodig. Met een alles-in-1-pakket ontvang je een snelle internetverbinding en digitale televisie. Bovendien kun je dan ook nog eens onbeperkt vast bellen.

Er zijn tal van providers die een voordelig alles-in-1-pakket aanbieden. Benieuwd naar het aanbod? Kijk en vergelijk de verschillende aanbiedingen via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl.