Telecomaanbieder KPN had in 2017 weer meer klanten dan het jaar daarvoor. Ook is de klanttevredenheid gegroeid. De reden dat de aanbieder meer klanten heeft, is het uitgebreide aanbod. Zo heeft KPN de mobiele en de vaste diensten gebundeld. Hierdoor is het aantal klanten en de klanttevredenheid gestegen.

Ook op de zakelijke markt heeft KPN de klanttevredenheid verhoogd. KPN is nu een van de leidende ICT dienstverleners.

Verlagen van de kosten

De provider richt zich vooral op het verlagen van de kosten en biedt eenvoudige pakketten van kwaliteit aan. Hiermee wil KPN blijven groeien en nog klantgerichter te werk gaan. Verder blijft de onderneming innoveren. Met innovatie wil KPN de beste klantervaring bieden voor nu en de toekomst.

Wereldklimaatleiders

Naast het aanbieden van betaalbare sim-only abonnementen is KPN marktleider op het gebied van duurzaamheid. De provider wil graag een positieve bijdrage leveren aan verduurzaming. Dat KPN hier veel aan doet, bewijst wel het feit dat de onderneming dit jaar is uitgeroepen tot de Industry Leader binnen de internationale telecombranche. Bovendien behoort KPN tot de top van de wereldklimaatleiders. Dit kwam naar voren in de Dow Jones Sustainability Index.

Sim-only abonnement afsluiten bij KPN?

Wil je graag een voordelig sim-only abonnement afsluiten bij KPN? Dan heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Dit zijn:

  • Zorgeloos Standaard: 20 GB, onbeperkt bellen en sms’en
  • Zorgeloos Instap: 4 GB, onbeperkt bellen en sms’en
  • Basis: 2 GB, 400 minuten bellen, sms’en
  • Budget: 0 GB, 300 minuten bellen, sms’en

Bij KPN kun je een sim-only abonnement afsluiten voor één of twee jaar. Heb je meerdere abonnementen bij KPN? Dan ontvang je een extra korting op je sim-only abonnement, meer belminuten en dubbel zoveel MB’s.

Als je meerdere abonnementen bij KPN hebt dan krijg je voordeel met KPN Compleet Extra. Hiermee combineer je jouw sim-only abonnement bijvoorbeeld met internet en tv van KPN. Je ontvangt dan onder meer vijf euro korting en dubbel zoveel belminuten en MB’S. Deze korting is ook mogelijk in combinatie met een abonnement van XS4ALL.

Vergelijk sim-only abonnementen

Ben je benieuwd geworden de abonnementsprijzen van KPN? Of wil je meer weten over de sim-only abonnementen die de provider aanbiedt? Bekijk deze dan via onze vergelijker. Met behulp van deze vergelijkingstool bekijk en vergelijk je de sim-only abonnementen van diverse bekende providers, zoals KPN.