SEPA Green
Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van Budget, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

+31 (0)88 0124899
Contactformulier

SEPA Green energie

beoordelingen-budget-energieGeen score bekend voor SEPA Green

Sepa Green levert energie aan de particuliere en de zakelijke markt. De energieleverancier biedt sinds 2012 duurzame energie aan. Sepa Green maakt deel uit van de Schücking Energy Group. Deze Duitse groep van energiebedrijven biedt duurzame energieoplossingen aan.

Sepa Green wil graag meewerken aan een beter milieu. Dit doet de leverancier door duurzame energie te leveren in Nederland. Sepa Green levert groene stroom. Hiervan is minimaal twintig procent in Nederland geproduceerd. Het overige deel is afkomstig uit andere landen in de Europese Unie.

Vast of variabel tarief

Sepa Green biedt diverse energieproducten aan. Consumenten hebben de keuze uit twee producten. Dit zijn:

  • Stroom en/of gas voor een vast tarief
  • Stroom en/of gas voor een variabel tarief

Stroom en/of gas voor een vast tarief

Als je kiest voor stroom en/of gas voor een vast tarief dan biedt Sepa Green je een contract aan met een looptijd van een tot vijf jaar. Bij dit contract liggen de tarieven voor energie en gas vast. Je weet dus maandelijks waar je op kunt rekenen. Met stroom en/of gas voor een vast tarief heb je controle over je energiebudget. Een eventuele prijsstijging levert geen nadelige gevolgen voor je op.

Stroom en/of gas voor een variabel tarief

Bij stroom en/of gas voor een variabel tarief worden de tarieven maandelijks aangepast aan de ontwikkelingen op de markt. Dit contract heeft geen vaste looptijd en is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt elke zes maanden een update van de huidige prijs. Als de energietarieven dalen, zie je dat direct op je energierekening.

Groencertificaat

Bij Sepa Green ben je er zeker van dat je groene stroom ontvangt. Als bewijs ontvang je een groencertificaat dat garandeert dat je energie ontvangt die voor honderd procent groen is.

Energieleveranciers vergelijken

Wil je meer weten over de tarieven die energieleverancier Sepa Green hanteert? Of ben je benieuwd of de tarieven van Sepa Green voordeliger zijn dan die van andere energieleveranciers? Dan biedt de energievergelijker op Ikvergelijkonline.nl hulp. Hiermee vergelijk je eenvoudig en snel tientallen energieleveranciers.

Bron: Sepagreen.nl