Ikvergelijkonline.nlEnergieEnergie aanbiedingen
Energie aanbiedingen2020-09-10T12:40:05+02:00

Energie aanbieding?
Vind direct de beste deals


100% onafhankelijk & eerlijk.
Je zit nooit zonder gas en licht.
 Gratis overstapservice & 14 dagen bedenktijd.

Check de beste energie deals op jouw adres.

/
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Energie aanbieding


Gratis overstapservice.
100% onafhankelijk & eerlijk.
 Je zit nooit zonder gas en licht.

Check de beste energie deals

/
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Energie
aanbieding


Gratis overstapservice.
100% onafhankelijk & eerlijk.
 Nooit zonder gas en licht.

Check de beste deals.

/
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste energie deals

Vraag & Antwoord

Het kan zijn dat je aantal vragen hebt voordat je overstapt. We hebben daarom de meest gestelde vragen over sim only op een rijtje gezet.

Alle veelgestelde vragen

Eerst even voorstellen…

Wie zijn wij?

Bij Ikvergelijkonline.nl willen graag dat iedereen zo min mogelijk betaalt voor de vaste lasten. Het is onze passie geworden om dit voor iedereen voor elkaar te krijgen!

Hoe wordt er vergeleken?

Via Ikvergelijkonline.nl vergelijk je zelf eenvoudig het grootste aanbod producten. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt en bespaar je super simpel!

Hoe verdienen wij?

Wanneer je een product afsluit via Ikvergelijkonline.nl, krijgen wij een vergoeding van de aanbieder op het moment je wordt geaccepteerd. Dat is wel zo eerlijk!

Lees verder…

Direct naar

Het laatste nieuws

Energie

Energieleveranciers

Het laatste nieuws

De meest recente energie aanbiedingen zorgen ervoor dat je honderden euro’s per jaar kunt besparen op je energierekening. Met onze energievergelijker vind je binnen enkele minuten jouw beste energiedeal van dit moment. Je kunt de energiedeal direct afsluiten op Ikvergelijkonline.nl en meteen profiteren van de beste actietarieven.

Waarom overstappen van energieleverancier?

Er zijn in Nederland tal van energieleveranciers actief op de energiemarkt. Deze onderlinge concurrentie zorgt ervoor dat er gestunt wordt met de energietarieven. Als je niet overstapt en jarenlang klant blijft van dezelfde energieleverancier laat je onnodig geld liggen. Je kunt honderden euro’s per jaar besparen door ieder jaar over te stappen naar de energieleverancier die op dat moment de beste energie aanbieding voor jou heeft. Wij helpen je met de energievergelijker met het selecteren van jouw beste energiedeal.

Waarom energie aanbiedingen vergelijken?

Om de beste energiedeal voor jou te ontdekken is het belangrijk om de verschillende aanbiedingen van energie met elkaar te vergelijken. Dit hoef je niet handmatig te doen, met onze tool is vergelijken zo gepiept. Je hoeft alleen maar een aantal gegevens in te vullen om te kunnen vergelijken op de aspecten die er voor jou toe doen. Door te vergelijken op de energieprijs, de looptijd, de duurzaamheid et cetera vind je niet alleen de beste energiedeal, maar ook een energiecontract dat volledig is afgestemd op jouw situatie.

Onafhankelijk vergelijken

Het maakt ons niet uit welke energieleverancier bij jou in de top staat. Het gaat ons er enkel om dat jij een energiecontract vindt dat goed aansluit op jouw wensen. Bovendien moet dit energiecontract goedkoop zijn zodat jij elke maand geld kunt besparen op jouw energierekening. Jij kiest vervolgens bij welke energieleverancier jij een energiecontract af wilt sluiten en wij zorgen ervoor dat de energieleverancier jouw aanvraag in behandeling neemt.

Energie aanbiedingen 2020

Met onze energievergelijken vind je altijd de meeste recente energiedeals. De resultaten zijn dus altijd volledig up-to-date. Als de energieprijzen dalen of er een interessante nieuwe welkomstactie geldt, dan nemen wij dit gelijk mee in onze energievergelijker. Op die manier kun je altijd profiteren van de beste energiedeals van dit moment.

Hoe werkt de energievergelijker?

De energievergelijker maakt het heel eenvoudig om de beste energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Doordat je precies aangeeft wat je belangrijk vindt bij een energiecontract, vind je altijd een energiecontract dat goed aansluit bij je verbruik en behoeftes.

Energieleveranciers

Je kunt bij Ikvergelijkonline.nl van de volgende energieleveranciers de nieuwste energiedeals bekijken en direct afsluiten:

 • Budget Energie
 • Eneco
 • EnergieDirect
 • Engie
 • Essent
 • NLE
 • Oxxio
 • Powerpeers
 • Pure Energie
 • Vandebron
 • Vattenfall

Energievergelijker stappenplan

Je vindt de beste energiedeal met de energievergelijker in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul je gegevens in

Om een goede energiedeal te vinden is het belangrijk om je postcode en je huisnummer in te vullen. Op die manier komen er alleen energiedeals naar voren die ook echt beschikbaar zijn op jouw adres. Vervolgens vul je jouw jaarverbruik in. Met deze gegevens kunnen we jouw energiekosten per maand of per jaar bij de verschillende leveranciers berekenen. Tot slot willen we ook graag je huidige energieleverancier weten. Je krijgt dan geen energiedeals van deze energieleverancier te zien die alleen bestemd zijn voor nieuwe klanten.

Stap 2: Geef je voorkeuren aan

Energiecontracten verschillen qua looptijd en je kunt kiezen tussen een variabel of vast energietarief. Bovendien kun je kiezen tussen groene of grijze energie. Geef je voorkeuren aan in de energievergelijker, dan nemen we deze gegevens mee in de vergelijking en de samenstelling van jouw top 10.

Stap 3: Kies jouw energiedeal

Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een nieuw energiecontract selecteren. Je kunt de energiedeal van jouw keuze direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. De overstap naar de nieuwe energieleverancier wordt volledig voor jou geregeld.

Binnen een week ontvang je jouw nieuwe energiecontract. Je hebt vanaf dat moment twee weken bedenktijd. In het contract vind je ook de datum waarop de energieleverancier begint met het leveren van stroom en/of gas. Rond deze datum dien je jouw meterstanden door te geven aan de oude en nieuwe energieleverancier. Je ontvangt dan binnen een aantal weken de eindafrekening van je oude energieleverancier.

Elk jaar profiteren van de beste energie aanbiedingen

Als je blijvend geld wilt besparen op je energiekosten, moet je elk jaar overstappen naar een andere energieleverancier. Je kunt altijd op Ikvergelijkonline.nl terecht om een nieuwe energievergelijking te maken. Zo vind je elk jaar de beste energiedeal.