Kenmerken:

Spaar voor unieke cadeaus met Nuon Exclusief
Eenvoudig toegang tot uw gegevens online
De Nuon App voor makkelijk grip op uw verbruik
Nuon is de grootste groene stroom opwekker van Nederland

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van Nuon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 0808
Via chat

Nuon energie

beoordelingen-budget-energieEen score van 7,8 uit 10 volgens Nuon

Nuon is met ruim 2 miljoen klanten een van de grotere spelers op de energiemarkt. Het is sinds 2009 onderdeel van het Zweedse energiebedrijf Vattenfall, marktleider op dit gebied in Noord-Europa. Nuon levert zowel grijze als groene energie, waarbij steeds mee de nadruk op die laatste komt te liggen. Met name op het gebied van stadswarmte ontplooit Nuon veel initiatieven en het is de grootste opwekker van groene stroom in Nederland. Bij stadswarmte wordt restwarmte van bijvoorbeeld fabrieken gebruikt voor de warmwatervoorziening en de verwarming van woningen in de omgeving.

Het aanbod van Nuon

Bij Nuon kun je kiezen voor de levering van grijze of groene stroom en gas, met een contractduur van 1 of 3 jaar. Gedurende de looptijd zijn de vaste en variabele leveringskosten voor de energie vast. Andere kosten, zoals belastingen en kosten voor netbeheer, kunnen niet vastgelegd worden, omdat ze niet door Nuon bepaald worden. Ruim voor het einde van de contractduur ontvangt u van Nuon een aanbod om het contract voort te zetten. Een contract afsluiten bij Nuon levert een aantal voordelen op:

  • Na afloop van het eerste jaar krijg je € 200 teruggestort op je rekening.
  • Je kunt profiteren van de ‘Blijven Loont Korting’: na ieder jaar dat je klant blijft krijg je een korting van 5% op je rekening. Van deze korting kun je 5 jaar profiteren, zodat je uiteindelijke voordeel kan oplopen tot 25%.
  • Nuon heeft een app, waarmee je je energieverbruik eenvoudig kunt beheren.
  • Je kunt sparen voor cadeaus met Nuon Exclusief.

Overstappen naar Nuon

Als je een energiecontract wilt afsluiten bij Nuon, wordt alles voor je geregeld. Nuon zorgt dat je bestaande contract wordt opgezegd. Als je een overstapboete moet betalen, neemt Nuon daarvan € 125 per product (stroom en gas) voor haar rekening. Loopt je huidige contract binnen twee maanden af, dan wordt er gewacht tot het contract zonder kosten beëindigd kan worden.

Energieleveranciers vergelijken

Voor je overstapt moet je wel weten dat je de juiste keuze maakt. Je kunt daarom via Ikvergelijkonline.nl het aanbod van andere energieleveranciers vergelijken met dat van Nuon. Zo kom je eenvoudig tot de leverancier die het beste past bij jouw wensen en jouw situatie.

Bron: Nuon.nl