Leon
Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van Leon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

036 5220650
info@leonzeewolde.nl

Leon Energie

beoordelingen-budget-energieGeen score bekend voor Leon

LEON is de afkorting voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk. Deze energieleverancier is ontstaan in Zeewolde en heeft op dit moment meer dan 150 klanten. Voornamelijk in de regio van Zeewolde. Het doel van LEON is dat meer mensen gebruikmaken van duurzame energie, zodat de aarde wordt ontzien.

Verschillende energiecontracten

Bij LEON heb je de keuze voor verschillende energiecontracten. Dit zijn:

  • Groene Daler vast drie jaar
  • Groene Daler gas vast drie jaar
  • Groene Daler stroom vast drie jaar
  • Een modelcontract gas
  • Een modelcontract stroom
  • Een modelcontract gas en stroom

Een modelcontract is een contract voor onbepaalde tijd met een variabele energieprijs.

Zonnestroomsysteem huren of kopen

LEON stimuleert haar klanten om zelfvoorzienend te zijn in energie en om zuinig om te gaan met energie. Zo biedt de energieleverancier een zonnestroomsysteem aan dat je kunt huren of kopen.

Zonnestroomsysteem huren

Naast een energiepakket is het bij LEON ook mogelijk om een zonnestroomsysteem te huren. De hoogte van de huur is weer afhankelijk van de omvang. Deze omvang wordt bepaald door de mogelijkheden die je dak heeft.

Zonnestroomsysteem kopen

Bij LEON is het ook mogelijk om een zonnestroom systeem te kopen. Dit kan met een kooppakket. Je hebt dan je eigen zonnestroomsysteem en LEON is je energieleverancier. Bovendien heb je weinig omkijken naar de papierwinkel.

Energieleveranciers vergelijken

Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden van de energiepakketten die LEON aanbiedt? Of wil je meer weten over de tarieven van andere energieleveranciers? Dan kun je de tarieven en voorwaarden van de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken via de energievergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je snel, makkelijk en onafhankelijk tal van energieaanbieders.

Bron: Leonzeewolde.nl