HVC Kringloop Energie
Kenmerken:

Goed bezig
Eenvoudig aanmelden
Zorgeloos

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van HVC Kringloop Energie, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088-6464100
klantenservice­@kringloopenergie.nl

HVC Kringloop energie

beoordelingen-HVC KringloopGeen score bekend voor HVC Kringloop Energie

HVC Energie staat vijfde op de lijst van de meest groene energieleveranciers van Nederland in 2015. Dit onderzoek werd uitgevoerd door De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos, Wise en WNF en Natuur&Milieu. De duurzame energie die ze produceren wordt gehaald uit de verbranding van afval, biomassa, wind, zon en geothermie. Het bedrijf stelt zich volledig ten dienste van de consument en waterschappen. HVC spant zich in om met projecten te komen waarbij ernaar toegewerkt wordt een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke kosten te halen. Hierdoor kunnen de financiële opbrengsten terugvloeien de maatschappij in.

HVC Energie levert energie aan stedelijke warmtenetten die door de plaatselijke gemeenten bepaald worden. Momenteel is het alleen mogelijk je aan te melden bij HVC Energie in de regio’s:

  • Alkmaar heeft een warmtenet van 12 km lengte waarin bedrijven en consumenten van warmte worden voorzien.
  • Dordrecht is onderweg naar een uiteindelijk doel van 17 km warmtenet. Op meerder plaatsen in de stad duren de werkzaamheden voort.
  • Heerhugowaard, Langedijk en Zaanstad. Naast het warmtenet beheert de maatschappij 3 WKK’s waarmee zowel warmte als elektriciteit geproduceerd wordt. De warmte gaat naar de consument, de elektriciteit naar het centrale elektriciteitsnet.

Je kan je alleen als klant bij HVC Energie aanmelden wanneer je woonachtig bent in een van de genoemde regio’s. Technische specificaties voor je adres zijn op te vragen bij de klantenservice en het energietarief dat HVC hanteert is te vinden in de tarievenzoeker.

HVC heeft om energie te kunnen produceren afval nodig. Je kan daarom bij hen speciale afvalzakken voor de inzameling van plastic afval verkrijgen en grof vuil op laten halen. Veel afval dat op de gemeentelijke afvalbrengstations verzameld wordt is ook gecontracteerd met HVC.

Bron: Kringloopenergie.nl