FENOR
Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van FENOR, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

085 – 77 33 120
klantenservice@fenor.nl

FENOR Energie

beoordelingen-budget-energieGeen score bekend voor FENOR

Energieleverancier Fenor is opgericht in 2012 en gevestigd in Heerenveen. Deze energieleverancier staat voor eenvoud en levert groene stroom en gas. Fenor richt zich op consumenten en de zakelijke markt. Deze energieaanbieder levert voornamelijk energie aan inwoners in Noord-Nederland.

Fenor levert stroom die is opgewekt uit windenergie. Een deel hiervan is opgewekt uit Nederlandse windmolenparken, een ander deel is afkomstig van windmolens in andere landen in Europa.

Energiecontract met een variabel leveringstarief

De energieleverancier biedt voor iedere doelgroep een energiecontract aan. Zo zijn er contracten voor consumenten, het MKB en grotere bedrijven. Een voorbeeld van een energiecontract dat Fenor aan consumenten aanbiedt, is het modelcontract. Het is een contract met een variabel leveringstarief. Het modelcontract heeft een onbepaalde looptijd en variabele tarieven. De energietarieven worden twee keer per jaar aangepast aan de geldende prijzen.

Energiecontract met een vast leveringstarief

Naast het modelcontract kun je ook kiezen voor een contract met een vaste looptijd. Hierbij levert Fenor gedurende de contractperiode energie tegen de afgesproken leveringstarieven. Deze tarieven staan vast.

Slimme thermostaat

Als je kiest voor energie van Fenor krijg je gratis een slimme thermostaat. Hiermee kun je je energieverbruik eenvoudig in de gaten houden. Je ziet dan snel wanneer je te veel verbruikt.

Nieuw aanbod energiecontract

Voordat je energiecontract bij Fenor afloopt, krijg je op tijd een nieuw aanbod van de energieleverancier. Je contract wordt niet automatisch verlengd. Je kunt er zelf voor kiezen om weer een nieuw contract af te sluiten of over te stappen naar een andere leverancier. Als je geen nieuwe overeenkomst sluit, maar ook niet aangeeft dat je je contract opzegt, levert Fenor je energie tegen de geldende variabele energietarieven. Deze staan vermeldt in het modelcontract. Dit betekent dus dat je nooit zonder stroom of gas komt te zitten.

Net als bij veel andere energieleveranciers is het bij Fenor niet mogelijk om je contract op te zeggen zolang deze nog niet is afgelopen. Als je dit toch doet, ontvang je een opzegboete.

Vergelijk energieleveranciers

Ben je benieuwd naar de voorwaarden en tarieven van Fenor? Bekijk deze dan op Ikvergelijkonline.nl. Met behulp van de energievergelijker vergelijk je de tarieven van de verschillende energieleveranciers.

Bron: Fenor.nl