E,on Energie
Kenmerken:

Bij E.ON staat de klant écht centraal
Overstapservice beoordeeld met een 10!
Groene energie voor een lage prijs

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van E.on, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900-0601
klantenservice@eon.nl
 Postbus 2402,5600 CK te Eindhoven

E.on energie

beoordelingen-budget-energieEen score van 8,1 uit 10 volgens E.on

Energieleverancier E.ON is sinds 2016 onderdeel van Uniper Benelux. Uniper is een internationaal opererend energiebedrijf, onder meer actief in Europa en Rusland. In de Benelux exploiteert Uniper onder andere de MPP3, de meest efficiënte kolencentrale ter wereld, en een gasgestookte energiecentrale in het Belgische Vilvoorde. E.ON bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt in Nederland en België. Het is in Nederland een van de grotere energieleveranciers.

Het aanbod van E.ON

Bij E.ON kun je kiezen voor een contractduur van 1 of 3 jaar. Zolang het contract loopt stijgt het tarief voor gas en elektriciteit niet. Daarnaast kun je kiezen voor E.ON Flexibel met een flexibele looptijd en tarief. Wil je het contract opzeggen, terwijl de looptijd nog niet is verstreken, dan betaal je een opzegboete. Dat is niet het geval als je van energieleverancier wilt veranderen na afloop van de contractduur. Binnen de contracten van E.ON kun je zonder extra kosten kiezen voor groene stroom. Wil je 100% in Nederland opgewekte groene stroom, dan betaal je wel wat extra. Je hebt dan de keuze tussen 100% Nederlandse Wind en 100% Nederlandse Zon.

Service

Als onafhankelijke energieleverancier legt E.ON veel nadruk op de service die ze bieden. Zelfs wanneer je wilt overstappen naar een andere leverancier helpt E.ON je daarbij. Daarnaast geeft E.ON via haar website heel veel informatie over hoe je energie kunt besparen. Er wordt uitgelegd hoe dat kan door bijvoorbeeld je woning te isoleren of door het plaatsen van dubbel glas. Ook geeft E.ON veel tips voor energiebesparing in huis.

Overstappen naar E.ON

Wil je gebruik gaan maken van E.ON als energieleverancier, dan is het eenvoudig om over te stappen. Je vult je gegevens in en kiest het contract dat bij je past. Vervolgens heb je veertien dag bedenktijd, waarna E.ON het contract bij je oude leverancier opzegt. Ook een eventuele boete neemt E.ON voor haar rekening. Voordat je een definitief besluit neemt is het wel belangrijk om te weten dat je de juiste keuze maakt. Daarvoor kun je via Ikvergelijkonline.nl energieleveranciers vergelijken. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier kun je dan de voorwaarden en tarieven van de verschillende leveranciers naast elkaar zetten.

Bron: Eon.nl