EnergieDirect Energie
Kenmerken:

De grootste in direct voordeel
Stroom en gas zonder poespas
Alles direct online regelen
Iedereen hetzelfde aanbod

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van EnergieDirect, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 334 73 28
Via contactfomrulier

EnergieDirect.nl energie

beoordelingen-budget-energieEen score van 8,0 uit 10 volgens EnergieDirect.nl

Energiedirect profileert zich sinds de oprichting in 2002 als prijsvechter op de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf is een onderdeel van het Duitse Innogy en levert stroom en gas aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Sinds 2016 is Energiedirect hoofdsponsor van voetbalvereniging PSV.

De kenmerken van Energiedirect

Bij Energiedirect regel je alles online. Daarmee probeert men de tarieven zo laag mogelijk te houden. Ook is mijn Energiedirect wars van aanbiedingen in de vorm van cadeaus bij het afsluiten van een contract, wederom om de tarieven te minimaliseren. Wel zijn er regelmatig acties met cashback-aanbiedingen. De aangeboden energieprijzen gelden niet alleen voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande klanten die hun contract verlengen.

Het aanbod van Energiedirect

Bij Energiedirect kun je kiezen uit drie opties: 1 jaar vast, 2 jaar vast en flexibel. Op de website staan steeds de actuele tarieven duidelijk vermeld, naar keuze inclusief of exclusief de heffingen van de overheid. Er is ook een PSV-variant van het 2 jaar vaste contract. De stroom die je afneemt bij Energiedirect is altijd groene stroom. Over de contracten:

  • 1 jaar vast. Een jaar lang ben je verzekerd van een vast energietarief. Dat is ideaal als je je niet te lang wilt vastleggen, maar wel de rust wilt hebben van een stabiel energietarief.
  • 2 jaar vast. Hiermee heb je twee jaar lang hetzelfde tarief. Kies je voor de PSV-variant van dit contract, dan krijg je onder andere een PSV-shirt cadeau.
  • Dit is een contract voor onbepaalde tijd, dat je elk moment kunt opzeggen. De tarieven worden twee keer per jaar, in januari en in juli, aangepast aan de energieprijzen op de markt.

Extra voordeel

Als je een contract afsluit bij Energiedirect krijg je een app, de Tanky-app, waarmee je 5 eurocent korting krijgt op benzine voor je auto. Als je al klant bent bij Energiedirect en je meldt een vriend, familielid of kennis aan als nieuwe klant, dan krijgen jullie allebei een bonus van 50 euro. Bij het vergelijken van energieleveranciers is het belangrijk dit soort voordeeltjes mee te nemen in je overwegingen. Via Ikvergelijkonline.nl kun je eenvoudig het aanbod van ieder energieleverancier vergelijken met dat van andere aanbieders. Zo zie je snel of Energiedirect de aanbieding heeft die het beste past bij jouw situatie en jouw budget.

Bron: EnergieDirect.nl