Eneco
Kenmerken:

Begin met 100% groene stroom.
Toon thermostaat

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de energie van Eneco, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 – 8 955 955
Contactformulier Eneco

Eneco

beoordelingen-enecoEen score van 7,3 uit 10 volgens Eneco

Eneco biedt betaalbare en duurzame oplossingen aan. Als je kiest voor energie van Eneco dan ontvang je standaard groene stroom en gas.

Eneco is een onderdeel van de Eneco Group. Naast Eneco vallen hieronder ook de merken Oxxio en Woon Energie.

Eneco Ecostroom en Eneco Hollandse Wind

Wil je stroom van Eneco ontvangen? Dan heb je de keuze uit Eneco Ecostroom en Eneco Hollandse Wind.

Eneco Ecostroom

Eneco Ecostroom is voor een groot deel uit wind opgewekt en een beetje zon. Deze twee duurzame bronnen raken nooit op. Bij het opwekken van wind- en zonne-energie komt er geen CO2 vrij, zodat het milieu niet wordt belast.

Eneco Hollandse Wind

Met Eneco Hollandse Wind ontvang je windstroom die afkomstig is uit een van de Nederlandse windparken. Natuurlijk is deze windstroom voor honderd procent groen.

Eneco EcoGas

Als je kiest voor stroom en gas van Eneco ontvang je groene stroom en aardgas. Met Eneco EcoGas wordt de CO2-uitstoot van jouw verbruik gecompenseerd. Hiermee wordt geïnvesteerd in duurzame projecten om de CO2-uitstoot te beperken. Deze projecten leveren schonere energie op in ontwikkelingslanden.

Eneco app en slimme thermostaat

Als je een energiecontract bij Eneco afsluit, kun je gebruikmaken van de Eneco app en de slimme thermostaat Toon. Deze energieproducten geven je meer inzicht in je energieverbruik. Hierdoor ga je slimmer om met energie.

Eneco app

Je kunt handmatig je meterstanden invoeren in de app, zodat je je energieverbruik eenvoudig kunt bijhouden op je tablet, smartphone of computer.

Eneco Thermostaat Toon

Toon is een slimme thermostaat die jou dagelijks laat zien hoeveel stroom en gas je hebt verbruikt en hoeveel je dit kost. Als je meer verbruikt dan je had verwacht, waarschuwt Toon je, zodat je weet dat je wat minder energie moet verbruiken.

Het Eneco Modelcontract

Met het Eneco Modelcontract ontvang je EcoStroom en aardgas voor een voordelige variabele energieprijs. Dit contract is dagelijks opzegbaar met een termijn van negen dagen.

Energieleveranciers vergelijken

Interesse in energie van Eneco? Dan is het verstandig om de voorwaarden en tarieven van deze energieleverancier eerst te vergelijken met die van andere aanbieders. Dit kan met onze energievergelijker. Door de verschillende aanbieders te vergelijken, vind je altijd de voordeligste energieleverancier.

Bron: Eneco.nl