Nieuwe televisie nodig? Dan is een smart-tv natuurlijk de beste keus. Deze heeft een internetaansluiting en dit levert je alleen maar voordelen op. Wij hebben de vijf voordelen voor je opgesomd.

1. Je kijkt altijd de beste films en series

Met een smart-tv kijk je online de beste films en series. Je kunt je favoriete serie of film streamen zonder dat je deze eerst op je televisie hoeft over te zetten. Ook kun je gebruikmaken van grote streamingdiensten, zoals Netflix en Videoland.

2. Je bent altijd online

Een smart-tv heeft internet, waardoor je dus altijd online bent. Bekende applicaties, zoals Skype, Facebook en YouTube hebben ook versies voor de televisie. Superhandig, want zo kun je dus Skypen met je vrienden vanaf de bank of filmpjes bekijken van je favoriete vlogger op YouTube.

3. Het hele huis is verbonden met de televisie

Je kunt meerdere apparaten aan een smart-tv verbinden. Het is dus mogelijk om je tablet of smartphone er ook aan te verbinden. Op deze manier functioneert je smart-tv als een groot mediacentrum. Kijk je bijvoorbeeld een serie op televisie, maar wil je deze verder kijken in bed op je tablet? Dan kan dat dus.

4. Je smartphone is je afstandsbediening

Met een smart-tv heb je niets meer te maken met een ouderwetse afstandsbediening. Veel fabrikanten hebben speciale apps ontwikkeld waarmee je je smartphone of tablet gewoon als afstandsbediening kan gebruiken. Heel handig, want zo hoef je nooit meer te zoeken naar de afstandsbediening.

5. Je favoriete programma online terugkijken

Met een smart-tv kijk je heel makkelijk je favoriete programma terug. Dit doe je met een applicatie, zoals NPO of RTLXL. Je logt in, klikt het programma aan dat je wilt terugzien en kunt lekker kijken.

 

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Wil je graag een alles-in-een-pakket afsluiten met internet, televisie en bellen? Dan heb je de keuze uit tientallen verschillende pakketten bij diverse providers. Door de pakketten te vergelijken, vind je al snel een abonnement dat bij jou past. Dit doe je heel eenvoudig via de vergelijkingstool op ikvergelijkonline.nl. Geef je wensen aan en krijg direct een overzicht van passende alles-in-een-pakketten. Klik de abonnementen van jouw voorkeur aan en vergelijk deze met elkaar. Zo vind je dus een alles-in-een-pakket dat helemaal bij jou past en kun je direct televisie kijken op je smart-tv.