Reaal Overlijdensrisicoverzekering
Kenmerken:

Je bepaalt zelf de hoogte van de uitkering.
Je kiest zelf het aantal jaren dat je verzekerd bent.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de overlijdensrisicoverzekering van Reaal, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

072 – 519 40 00
Reaal.nl

Reaal overlijdensrisicoverzekering

beoordelingen-reaalEen score van 7,2 uit 10 volgens Reaal

De Reaal Groep ontstond in 1990 uit de fusie tussen een drietal banken en de verzekeraars De Centrale (opgericht in 1904) en Concordia (1907). De Centrale en Concordia waren ontstaan uit de vakbonden NVV en NKV. Reaal biedt een groot aantal verzekeringen aan, waaronder een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Om de hoogte van de uitkering hiervan te betalen kun je bij Reaal de nabestaandencheck uitvoeren.

ORV online afsluiten

Sinds 2014 kun je bij Reaal je ORV online afsluiten. Hierbij biedt Reaal de mogelijkheid om je te laten adviseren over de hoogte van de uitkering en de looptijd. Heb je de verzekering afgesloten en de (verplichte) gezondheidsverklaring ingediend, dan ben je direct verzekerd. De belangrijkste voorwaarden voor de ORV van Reaal zijn:

  • Je kiest zelf hoeveel jaar je verzekerd wil zijn, met een minimum van 1 en een maximum van 40 jaar. Op de vervaldag van de verzekering mag je niet ouder zijn dan 75.
  • De hoogte van het verzekerde bedrag moet tussen de 5.000 en de 500.000 euro liggen. Hogere bedragen kunnen wel verzekerd worden, maar niet online. Het verzekerde bedrag wordt alleen uitbetaald bij overlijden tijdens de looptijd van de verzekering
  • Je kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen:
  • Reaal biedt de mogelijkheid om premievrijheid bij arbeidsongeschiktheid mee te verzekeren. Je hoeft dan bij invaliditeit of arbeidsongeschiktheid geen premie meer te betalen, terwijl de verzekering wel doorloopt.

Overlijdensrisicoverzekering vergelijken

Het is belangrijk om de te kiezen voor de ORV die het best bij jou en je budget past. Je moet de premies van de verschillende varianten goed met elkaar vergelijken, maar ook de voorwaarden van de overlijdensrisicoverzekering vergelijken met die van andere aanbieders. Dan kan snel, eenvoudig en overzichtelijk via Ikvergelijkonline.nl.

Bron: Reaal.nl