Wat zijn de voordelen van 4G?

Samenvatting:

Het 4G netwerk is sneller, veiliger en stabieler dan 3G. Bovendien kun je door de landelijke dekking altijd en overal internetten.

Het grootste voordeel van 4G ten opzichte van 3G is de internetsnelheid. Terwijl met 3G snelheden van 100Kb tot 10Mb gehaald kunnen worden, zijn met 4G internetsnelheden van 20 tot 50Mb mogelijk. Je internet onderweg dus net zo snel als thuis.

De voordelen van 4G

Behalve de mogelijkheid om sneller te internetten, is het 4G netwerk ook stabieler. Dankzij de landelijke dekking kun je altijd en overal probleemloos films en muziek streamen. Je bent dan niet langer meer afhankelijk van de wifi-verbindingen in openbare gelegenheden, waardoor je ook veiliger internet. Je sluit eenvoudig een sim only abonnement met 4G af waardoor je altijd en overal gebruik kan maken van het snelle, stabiele en veilige netwerk tegen lage prijzen.

Sim only abonnement met 4G

Vrijwel alle providers bieden sim only abonnementen aan die internet via het 4G netwerk ondersteunen. Met de vergelijkingstool op Ikvergelijkonline.nl kun je de verschillende deals met elkaar vergelijken. Dit doe je door de optie 4G te selecteren bij de internetsnelheid van jouw sim only abonnement. Diverse providers bieden zelfs sim only abonnementen aan die 5G-ready zijn. Deze abonnementen ondersteunen ook het nieuwe 5G netwerk dat eind 2020 geactiveerd wordt.

Smartphone met 4G

Niet alle oude toestellen ondersteunen het 4G netwerk. Check daarom eerst of jouw smartphone geschikt is voor 4G en/of 5G voordat je een sim only abonnement afsluit.

Benieuwd naar de beste sim only deals?

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms

Benieuwd naar de beste
sim only deals?

Aantal GB's internet:
Internetbundel 4 GB
Aantal minuten / sms:
Min/sms 100 Min/sms