Vodafone Sim Only Abonnement
Kenmerken:

De eerste 3 maanden onbeperkt internetten!
Sim Only € 5 korting met Ziggo
Controle over je kosten met het Plafond

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van Simpel, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 0094
Vodafone.nl

Vodafone Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Vodafone

Het telecombedrijf Vodafone is in Groot-Brittannië opgericht in 1982. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid en vandaag de dag is het een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Vodafone heeft wereldwijd meer dan 523 miljoen mobiele klanten. De provider beschikt over mobiele netwerken in 26 landen en werkt samen met 49 mobiele netwerken. In Nederland biedt Vodafone tal van mobiele abonnementen aan, waaronder sim-only abonnementen.

Keuze uit zeven sim-only abonnementen

Vodafone heeft een ruim aanbod van sim-only abonnementen aan. Je kunt een abonnement afsluiten met een contract voor één of voor twee jaar. Een contract voor twee jaar is voordeliger. Je hebt de keuze uit de volgende zeven sim-only abonnementen:

  • Start S: geen internet, 150 belminuten
  • Start M: 1 GB internet, 150 belminuten
  • Start L: 2 GB internet, 150 belminuten
  • Start XL: 4 GB internet, 300 belminuten
  • Red Essential: 6 GB internet, onbeperkt bellen
  • Red: 20 GB internet, onbeperkt bellen
  • Red Super: 40 GB internet, onbeperkt bellen

Met een Red sim-only abonnement internet je de eerste drie maanden onbeperkt. Intussen houdt Vodafone je op de hoogte van je internetverbruik. Na de eerste drie maanden kun je beslissen of je je huidige abonnement aanhoudt of het verhoogt.

Nooit over je bundel heen

Met een sim-only abonnement van Vodafone ga je nooit over je bundel heen. Als je tachtig procent van je databundel of belbundel hebt gebruikt, krijg je van Vodafone een sms’je. Zodat je databundel echt op is, krijg je nog een sms.

4G-netwerk

Met een sim-only abonnement van Vodafone heb je toegang tot het stabiele en snelle 4G-netwerk. Als je telefoon niet geschikt is voor dit nieuwe netwerk kun je gebruikmaken van het betrouwbare 3G-netwerk.

Je abonnement in het buitenland

Als je op vakantie gaat binnen de EU kun je met een Vodafone sim-only abonnement bellen, internetten en sms’en zonder dat je hier extra kosten voor betaalt.

Combinatiekorting met Ziggo

Als je digitale televisie en internet van Ziggo hebt, profiteer je van een fijne korting op je sim-only abonnement van Vodafone. Je hebt dan automatisch recht op Dubbele data, een extra televisiepakket en het Veilig Online pakket. Bovendien krijg je ook nog korting op een nieuw Red Essential, Red of Red Super abonnement.

Vergelijk sim-only abonnementen

Benieuwd naar de tarieven van een sim-only abonnement van Vodafone? Bekijk de tarieven en voorwaarden dan met behulp van onze vergelijker. Hiermee vergelijk je de sim-only abonnementen van tientallen providers.