Ben Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Bundels van 2 tot 50 GB
Internetten en onbeperkt bellen in de EU
Betrouwbaar 4G Netwerk

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van KPN, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

08000105
Kpn.com

KPN Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor KPN

KPN is een van de oudste telecomaanbieders van Nederland en bestaat al meer dan 135 jaar. KPN wil het leven leuker, vrijer en makkelijker maken door mensen met elkaar te verbinden. De provider werkt continu aan zijn veilige en stabiele netwerken en diensten. KPN biedt diverse producten aan, waaronder voordelige sim-only abonnementen.

Vier verschillende sim-only abonnementen

Als je nog een goedwerkende telefoon hebt en alleen op zoek bent naar een nieuw abonnement dan is Sim Only van KPN een goede optie. Je hebt de keuze uit vier verschillende sim-only abonnementen. Dit zijn:

  • Budget
  • Basis
  • Zorgeloos Instap
  • Zorgeloos Standaard

Sim Only Budget

Sim Only Budget is een abonnement zonder internet. Hierbij bestaat je belbundel uit 300 belminuten / sms. Dit abonnement is vooral handig als je je mobiel alleen gebruikt om af en toe te bellen of te sms’en.

Sim Only Basis

Sim Only Basis biedt je een bundel van 400 belminuten / sms en een databundel van 2GB.

Sim Only Zorgeloos Instap

Wil je je geen zorgen meer maken over een hoge telefoonrekening? Dan is Sim Only Zorgeloos Instap ideaal. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen en sms’en. Verder profiteer je van een databundel van 4GB.

Sim Only Zorgeloos Standaard

Maak je continu gebruik van internet op je mobiel? En bel je veel? Dan past Sim Only Zorgeloos Standaard perfect bij jou. Dit abonnement biedt je een databundel van 20 GB. Ook kun je onbeperkt bellen en sms’en.

Eén of twee jaar

Een sim-only abonnement van KPN kun je afsluiten voor één of voor twee jaar. Een abonnement voor twee jaar is het meest voordeligst. Als je een sim-only abonnement van KPN afsluit en meerdere abonnementen hebt bij deze provider krijg je extra korting, dubbel zoveel MB’s en meer belminuten.

Overstapwekker en overstapservice

Heb je nog een contract bij je huidige provider en wil je graag overstappen naar KPN? Dan kun je je aanmelden voor de overstapwekker. KPN laat je dan weten wanneer je kunt overstappen. De provider biedt je een gratis overstapservice aan met behoud van je eigen nummer.

Sim-only abonnementen vergelijken

Meer weten over een sim-only abonnement van KPN? Dan is het verstandig om de voorwaarden en tarieven van deze provider te vergelijken met die van andere aanbieders. Door dit te doen, kom je snel te weten welk abonnement het meest voordeligst is en aan jouw wensen voldoet.