T-Mobile Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Bundels van 1 GB, 5 GB, 10 GB óf Unlimited!
Altijd onbeperkt bellen
4G/4G+ internet

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van T-Mobile, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 – 04 01 405
T-Mobile.nl

T-Mobile Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor T-Mobile

T-Mobile is een van de grootste mobiele aanbieders. De telecomaanbieder heeft 3,7 miljoen klanten en 1386 medewerkers. De provider is een onderdeel van Deutsche Telekom. T-Mobile wil klanten op een makkelijke manier toegang bieden tot mobiele telecommunicatiediensten en heeft het snelste mobiele netwerk van Nederland.

Keuze uit twee sim-only abonnementen

Bij T-Mobile kun je een sim-only abonnement afsluiten met een looptijd van één of twee jaar. De provider biedt twee sim-only abonnementen aan. Dit zijn:

  • Go Sim Only
  • Basis Sim Only

Een sim-only abonnement van T-Mobile kun je maandelijks omhoog of omlaag bijstellen. Heb je geen internet nodig op je telefoon? Dan kun je kiezen voor Sim Only met alleen bellen en sms’en.

Go Sim Only

Go Sim Only is een flexibel sim-only abonnement, waarbij je de keuze hebt uit verschillende belbundels. Je kunt kiezen voor een bundel van 1 GB, 5 GB, 10 GB of onbeperkt. Met dit abonnement kun je altijd onbeperkt bellen in Nederland en de EU. Je krijgt als klant standaard toegang tot het 4G-netwerk.

Basis Sim Only

Basis Sim Only is een voordelig abonnement met bundels tot 2GB. Je hebt de keuze uit een belbundel van 150 of 300 belminuten. Verder ontvang je altijd 4G-internet tot 120 Mb/s.

Handige extra’s toevoegen

T-Mobile biedt je de mogelijkheid om handige extra’s aan je sim-only abonnement toe te voegen, zoals:

  • Deezer Vast: hiermee heb je altijd toegang tot al je muziek.
  • Extra veilig internet: deze optie biedt je meer bescherming om online te internetten.
  • Visuele voicemail: hiermee zie je direct wie er een bericht heeft ingesproken. De berichten kun je in de gewenste volgorde afluisteren, terugspoelen en pauzeren.

Mobiel Voordeel

Met het voordeelprogramma Alles onder 1 dak biedt T-Mobile je een fijne korting aan. Hiermee krijg je 2,50 euro korting op je sim-only abonnement als je het combineert met meerdere T-Mobile abonnementen op jouw adres.

Unlimited Voordeel

Unlimited Voordeel van T-Mobile is een kortingsactie binnen het voordeelprogramma Alles onder 1 dak. Hiermee geeft T-Mobile je hoge kortingen door Unlimited abonnementen te combineren op één adres. Als je een tweede Unlimited abonnement op jouw adres aanmeldt, krijgen de twee gecombineerde abonnementen voordeel.

Vergelijk sim-only abonnementen

Wil je meer weten over de voorwaarden en tarieven van een sim-only abonnement van T-Mobile? Bekijk en vergelijk deze dan met behulp van de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hier vergelijk je de sim-only abonnementen van tientallen aanbieders.