FBTO Autoverzekering
Kenmerken:

Scherpe premie
Gratis verhaalsbijstand
Snelle schadeafhandeling
Persoonlijke service

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van ZLM, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0113 – 238 000
Via de klantenservice

ZLM autoverzekering

beoordelingen-fbtoEen score van 8,2 uit 10 volgens ZLM

ZLM Verzekeringen biedt voordelige verzekeringen aan in Zeeland en Noord-Brabant. De verzekeraar staat voor kwaliteit en klanttevredenheid en heeft geen financiële doelstellingen. Om deze reden blijven de verzekeringen betaalbaar en betaal je een lage premie. ZLM biedt meerdere verzekeringen aan, zoals een autoverzekering.

Drie soorten autoverzekeringen

Bij ZLM heb je drie keuzes:

  • WA-autoverzekering
  • WA-autoverzekering plus beperkt casco
  • Allrisk autoverzekering

ZLM WA-autoverzekering

Met de WA-autoverzekering van ZLM ben je verzekerd voor schade die je met je auto aan anderen veroorzaakt. Je eigen schade betaal je dan zelf. Dit is een verzekering zonder eigen risico. De WA-autoverzekering is inclusief hulpverlening na een ongeval. Als je een ongeval hebt gehad, wordt het vervoer van jou en je auto voor je geregeld. Zowel in Nederland als in het buitenland. Verder is de WA-verzekering inclusief de gratis service verhaalsbijstand. Met deze service biedt ZLM je hulp aan om de schade te verhalen.

WA-autoverzekering plus beperkt casco

Met de WA-autoverzekering plus beperkt casco van ZLM ben je verzekerd voor schade die je met je eigen auto veroorzaakt aan anderen. Daarnaast is de schade aan je eigen auto verzekerd. Het gaat dan om schade door brand, inbraak, ruitschade, diefstal, aanrijding met dieren, joyriding, overstroming, storm, bliksem en hagel. Als je auto door een verzekerde schade total loss of gestolen is, krijg je het volledige aanschafbedrag uitgekeerd als je de auto korter dan dertien maanden geleden hebt aangeschaft. Vanaf de dertiende tot en met de 36e maand hanteert ZLM een gunstige afschrijvingsregel. Er wordt dan per maand één procent van de aanschafwaarde afgeschreven. De WA-autoverzekering plus beperkt casco is inclusief hulpverlening na een ongeval en verhaalsbijstand.

Allrisk autoverzekering

Met de allrisk autoverzekering van ZLM ben je verzekerd voor zowel schade aan een ander als schade aan je eigen auto. De uitgebreide allrisk autoverzekering dekt alle risico’s. Net als bij de WA-autoverzekering beperkt plus, ontvang je de volledige aanschafwaarde van je auto terug als deze binnen twaalf maanden na aanschaf wordt gestolen of total loss is door schade. Vanaf de dertiende tot en met de 36e maand geldt een afschrijvingsregeling waarbij per maand één procent van de aanschafwaarde van je auto wordt afgeschreven. De allrisk autoverzekering is inclusief hulpverlening na een ongeval, verhaalsbijstand en pechhulp in het buitenland.

Autoverzekeringen vergelijken

Wil je een autoverzekering van ZLM afsluiten? Vergelijk dan eerst de premie en de tarieven met de autoverzekeringen van andere aanbieders. Dit kan eenvoudig via onze vergelijker op Ikvergelijkonline.nl.

Bron: ZLM.nl