Unigarant Autoverzekering
Kenmerken:

Geen eigen risico met de Unigarant Schadeservice
Eén jaar Nieuwwaardegarantie bij Volledig Casco
No-claimkorting tot maar liefst 80%
Uw schade wordt snel uitbetaald
Wij werken met de beste schadeherstellers

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Unigarant, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 299 39 82
Via contactformulier

Unigarant autoverzekering

Een score van 8,2 uit 10 volgens Unigarant

Unigarant is de verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Dat je bij Unigarant een autoverzekering kunt afsluiten is dan ook niet vreemd. Maar je kunt er ook terecht voor woon-, recreatie- en reisverzekeringen. Als je een autoverzekering hebt afgesloten bij Unigarant profiteer je vanzelfsprekend van de service van de ANWB, onder andere bij pech.

De autoverzekering van Unigarant

Bij de autoverzekering van Unigarant kun je kiezen uit drie basisdekkingen:

  • Hiermee ben je verzekerd voor de schade die je veroorzaakt bij iemand anders. Dat kan letselschade zijn of schade aan zijn of haar auto of andere bezittingen. Letselschade wordt vergoed tot 6,1 miljoen euro, materiële schade tot 2,5 miljoen.
  • Gedeeltelijk Casco. Hierbij wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed, als die is ontstaan door (een poging tot) diefstal of inbraak, joyriding, brand, blikseminslag, storm, hagel en ander natuurgeweld, een botsing met dieren of tijdens transport door een transportbedrijf. Daarnaast is ook ruitschade verzekerd. Bij diefstal of total loss krijg je de marktwaarde van de auto vergoed.
  • Volledig Casco. Hierbij is naast het bovenstaande ook schade aan je auto die zelf veroorzaakt verzekerd, net als schade door vandalisme. Ook de kosten die je maakt voor pechhulp in het buitenland worden vergoed. Bij diefstal of total loss krijg je voor auto’s jonger dan 1 jaar de nieuwwaarde vergoed, voor overige auto’s de marktwaarde.

Eigen risico

Als je gebruik maakt van de Unigarant Schadeservice betaal je geen eigen risico bij schadeherstel of ruitschade. Bij ruitvervanging betaal je dan 75 euro eigen risico. Kies je voor een andere hersteller, dan heb je een eigen risico van 350 euro bij schade herstel en 150 euro bij ruitvervanging.

No-claim korting

Als je voor het eerst een autoverzekering afsluit. Krijg je bij Unigarant direct 38% no-claim korting. In andere gevallen wordt gekeken naar het aantal schadevrije jaren dat je hebt. Door schadevrij te blijven rijden kan je no-claim korting oplopen tot 80%. Meldt je wel schade, dan daalt je no-claim korting.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt bij Unigarant de volgende verzekeringen afsluiten als aanvulling op je autoverzekering:

  • Drie jaar aanschafwaardegarantie. Bij diefstal of total loss krijg je drie jaar lang de aanschafwaarde vergoed. Zonder deze dekking krijg je de marktwaarde vergoed.
  • Zekerheid voor inzittenden. De werkelijke schade door letsel wordt vergoed tot 1 miljoen euro. Ook de bezittingen van de inzittenden zijn verzekerd. Jij en je gezinsleden zijn ook verzekerd als jullie in een andere auto zitten.
  • Ongevallen inzittenden. Deze verzekering keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit.
  • Juridische bijstand bij onenigheid met betrekken tot de schade aan je auto.
  • Vervangend vervoer. Je krijgt tot 30 dagen een vervangende auto bij diefstal of total loss van je auto.
  • Accessoires zijn bij de cascoverzekeringen al standaard meeverzekerd tot 2.500 euro. Je kunt deze dekking verhogen topt 5.000 euro.

Autoverzekering vergelijken

Op Ikvergelijkonline.nl kun je de Unigarant autoverzekering vergelijken met de verzekeringen van 23 andere aanbieders. Zo vind je eenvoudig en snel de autoverzekering die het beste bij je past.

Bron: Unigarant.nl