Polis Direct Autoverzekering
Kenmerken:

Dagelijks opzegbaar
Geen ‘kleine lettertjes’!
Schade? Altijd vervangend vervoer
Herstel door eigen BOVAG Autobedrijf
€ 10.000,- gekocht? € 10.000,- verzekerd!

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Polis Direct, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

024 – 366 56 33
polisdirect.service@bovemij.nl

Polis direct autoverzekering

Een score van 8,5 uit 10 volgens de Consumentenbond

Internetverzekeraar Polis Direct is een onderdeel van Bovemij, de aanbieder van de BOVAG-autoverzekering. Via Polis Direct kun je dan ook die BOVAG-autoverzekering afsluiten. Een lage premie en toch uitstekende voorwaarden zijn de kenmerken waar BOVAG de nadruk op legt. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je garage kiezen voor schadeherstel, zonder dat dat invloed heeft op de vergoeding. Ook stimuleert Polis Direct ‘goed rijden’, onder meer door kortingen te geven op artikelen als winterbanden, brillen en een slipcursus.

De BOVAG-autoverzekering van Polis Direct

Bij de autoverzekering van Polis Direct heb je de keuze uit drie dekkingen:

  • Basis Zekerheid (WA). Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen is verplicht, ook al rijd je nooit in je auto. Deze verzekering dekt de schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen of andermans spullen.
  • Uitgebreide Zekerheid (WA met beperkt casco). Hiermee verzeker je je auto behalve voor wettelijke aansprakelijkheid ook voor diefstal, ruitbreuk en schade door bijvoorbeeld storm, hagel of brand.
  • Volledige Zekerheid (WA met volledig casco). Ook de schade die je zelf veroorzaakt aan je auto is hiermee verzekerd, net als schade door vandalisme.

Eigen risico

Bij Polis Direct heb je altijd een vrije keuze waar je schade aan je auto laat herstellen. Dit heeft geen invloed op het eigen risico of de uitkering van de autoverzekering. Verzekerden die nog geen jaar hun rijbewijs hebben of jonger zijn dan 24 jaar betalen bij schade 250 euro extra eigen risico.

No-claim

Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe lager de premie die je moet betalen. De no-claim korting kan bij Polis Direct oplopen tot 75%. Meld je wel een schade, dan gaat je premie omhoog.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt via Polis Direct de volgende aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • Ongevallenverzekering voor inzittenden. Keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit na een ongeval.
  • Juridische hulp bij de afhandeling van een ongeval.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. Vergoedt schade aan bestuurder en passagiers en aan hun bezittingen.
  • Vervangend vervoer binnenland. Vervangend vervoer na diefstal of schade in het buitenland is standaard verzekerd bij de beperkte en volledige cascoverzekering.
  • Je wordt snel weer op weg geholpen of thuisgebracht.

Autoverzekering vergelijken

Je kunt de Polis Direct autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen via Ikvergelijkonline.nl. Dat gaat heel eenvoudig: je vult enkele basisgegevens in en je ziet meteen van alle verzekeraars welke premie, eigen risico en eventueel ook poliskosten zij berekenen. Door verzekeraars aan te vinken kun je de meest geschikte met elkaar vergelijken.

Bron: Polisdirect.nl