Generali Autoverzekering
Kenmerken:

Geen voicesysteem, wel persoonlijke service
Dezelfde korting voor uw 2e auto
Meer dan 217.000 klanten in Nederland

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Generali, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 668 00 00
Via contactformulier

Generali autoverzekering

beoordelingen-generaliEen score van 8,7 uit 10 volgens Generali

Generali is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen ter wereld, met vestigingen in meer dan 60 landen. Je kunt er onder andere terecht voor een groot aantal schadeverzekeringen, waaronder ook een autoverzekering.

De autoverzekeringen van Generali

De autoverzekeringen waaruit je bij Generali kunt kiezen:

  • De WA-verzekering van Generali vergoedt schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt, zowel letselschade als materiële schade.
  • WA Plus. Hierbij wordt ook schade aan je eigen auto vergoed, als die is veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals inbraak en vandalisme. Ook ruitschade is verzekerd bij de WA Plus verzekering.
  • De schade die je zelf veroorzaakt aan je auto, bijvoorbeeld door een aanrijding of van de weg raken, wordt met deze verzekering ook vergoed.

Om de premie te drukken kun je bij Generali kiezen voor een hoger eigen risico, van 500 of 1.000 euro. Je tweede auto wordt onder dezelfde voorwaarden meeverzekerd, inclusief de no-claim korting. Die korting kan bij Generali oplopen tot 75%.

Aanvullende verzekeringen

Bij Generali kun je kiezen tussen twee inzittendenverzekeringen: Schade Inzittenden en Ongevallen Inzittenden. De eerste verzekert alle inzittenden tegen de financiële gevolgen van letselschade of overlijden na een ongeval. De tweede keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Daarnaast kun je een keuze maken tussen verhaalservice en een complete rechtsbijstandverzekering en tussen pechhulp in Nederland of pechhulp in Europa. Tot slot kent Generali ook nog de mogelijkheid om de nieuwwaarderegeling van je allriskverzekering te verlengen. Je krijgt dan bij total loss drie jaar lang de nieuwwaarde van je auto vergoed.

Autoverzekering vergelijken

Je kunt via Ikvergelijkonline.nl de Generali autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen. Van maar liefst 25 verzekeraars hebben wij hier de mogelijkheden op een rijtje gezet. Dus of je nu op zoek bent naar de goedkoopste autoverzekering of naar de autoverzekering met de beste service, je vindt je autoverzekering via Ikvergelijkonline.nl.

Bron: Generali.nl