Delta Lloyd Autoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Vergelijkbare auto terug bij total loss of diefstal
Terugvalregeling no-claim bij schade
Geen hoger eigen risico voor duurdere auto’s.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Delta Lloyd, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 – 594 91 11
Via contactformulier

Delta Lloyd autoverzekering

beoordelingen-delta-lloydEen score van 7,9 uit 10 volgens Delta Lloyd

Delta Lloyd is een allround financiële dienstverlener met verzekeringen en bankproducten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De Delta Lloyd groep, waartoe onder andere ook OHRA en Nedlloyd behoren, werd in 2002 opgericht. In 2017 vindt een fusie plaats met Nationale Nederlanden.

Delta Lloyd biedt drie autoverzekeringen aan:

  • WA-verzekering. De WA-verzekering van Delta Lloyd dekt schade die je aan anderen veroorzaakt tot een bedrag van 7,5 miljoen euro. Schade aan andermans bezittingen wordt gedekt tot 2,5 miljoen euro per geval.
  • WA met beperkt casco. Hierbij is ook de schade aan je eigen auto verzekerd als die is veroorzaakt door (poging tot) inbraak of diefstal, brand, storm of een aanrijding met een dier. Standaard heb je hierbij een eigen risico van 150 euro. Je kunt ook kiezen voor een eigen risico van 300 of 450 euro. Je betaalt dan minder premie.
  • WA met volledig casco (de all risk verzekering). Ook de schade aan je auot die je zelf veroorzaakt is hierbij verzekerd, net als ruitschade en schade door vandalisme. Ook bij deze verzekering kun je kiezen voor een hoger eigen risico.

Als je voor het herstellen van schade gebruik maakt van de Select Autoschade Service (en in het geval van ruitschade van de Select Ruitschade Service) betaal je minder of geen eigen risico. Voor de duur van de reparatie krijg je een gelijkwaardige leenauto tot je beschikking. Bij total loss krijg je maximaal vijf dagen de beschikking over een leenauto.

No-claim korting

Als je je voor het eerst verzekert en dus nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd krijg je bij Delta Lloyd toch al een no-claim korting van 60%. Die korting kan oplopen tot 80% van je premie. Je kunt ook voordelig een tweede auto verzekeren. Je krijgt dan namelijk dezelfde no-claim korting als bij je eerste auto.

Aanvullende verzekeringen

Delta Lloyd biedt de volgende aanvullende verzekeringen aan:

  • Een inzittendenverzekering.
  • Een rechtsbijstandverzekering.
  • Een accessoiresverzekering voor bijvoorbeeld je autoradio of je trekhaak, voor zover die niet standaard ingebouwd zijn.
  • Pechhulp in Nederland.

Autoverzekering vergelijken

Je autoverzekering vergelijken doe je via Ikvergelijkonline.nl , ook de autoverzekering van Delta Lloyd. Zo vind je op een eenvoudige en overzichtelijke manier de autoverzekering die het beste bij je past.

Bron: Deltalloyd.nl