Avero Autoverzekering
Kenmerken:

Aegon Schade Service 24/7 bereikbaar
Direct verzekerd

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Avero, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

+31 88 462 46 11

Avéro autoverzekering

Geen score bekend voor Avéro

Avéro is onderdeel van verzekeringsmaatschappij Achmea. Achmea bestaat al meer dan 200 jaar en verkoopt haar verzekeringen via onafhankelijke adviseurs. Je kunt bij Achmea terecht voor alle soorten verzekeringen, dus ook voor je autoverzekering en een groot aantal daaraan gerelateerde verzekeringen.

De autoverzekering van Avéro/Achmea

Bij Avéro sluit je je autoverzekering af voor een jaar. Daarna kun je hem dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Op reparaties via gecontracteerde garages krijg je vier jaar FOCWA-garantie. Je kunt kiezen uit e volgende polissen:

  • Wettelijke aansprakelijkheid bij schade aan anderen en andermans spullen. Schade aan spullen is verzekerd tot 2,5 miljoen euro, schade aan personen tot 5,6 miljoen.
  • WA met beperkt casco. Behalve wettelijke aansprakelijkheid is hierbij ook de schade aan je eigen auto verzekerd, als die veroorzaakt is door brand, storm, natuur en (pogingen tot) diefstal en inbraak. Ook ruitschade is verzekerd.
  • WA met volledig casco. Hierbij is ook schade die je zelf veroorzaakt verzekerd, net als schade door aanrijdingen en vandalisme.

Eigen risico

Als je je auto laat repareren bij een gecontracteerde garage heb je geen eigen risico bij de autoverzekeringen van Avéro. Kies je voor een andere garage, dan betaal je 139 euro.

No-claim korting en bonus-malus

Avéro hanteert voor de premiebetaling een bonus-malus systeem. Meld je schade, dan stijgt je premie het daaropvolgende jaar. Heb je geen schade, dan daalt hij. De no-claim korting kan oplopen tot 75% van de premie.

Aanvullende verzekeringen

Avéro biedt bij de autoverzekering ook diverse aanvullende verzekeringen aan, zoals een inzittendenverzekering, een rechtsbijstandverzekering, pechhulp in Nederland en in het buitenland en een no-claim beschermer. Met die laatste blijft je no-claim korting gelijk na je eerste schademelding.

Autoverzekering vergelijken

De meeste autoverzekeringen hebben ongeveer dezelfde dekking. Ga je de Avéro autoverzekering vergelijken met die van andere verzekeraars, dan is het belangrijk om ook de extra’s en mogelijkheden mee te laten wegen in je beslissing. Via Ikvergelijkonline.nl kan dat op een overzichtelijke manier.

Bron: Averoachmea.nl