Autoweek Autoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

5% korting voor abonnees
Snelle hulp bij schade
Géén eigen risico

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Autoweek, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

info@intrasurance.nl

Autoweek autoverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 8,7 uit 10 volgens Autoweek

Wie geabonneerd is op het blad Autoweek kan profiteren van een korting van 5% op de autoverzekering die dit blad aanbiedt. De verzekering wordt verstrekt onder auspiciën van Nationale Nederlanden, maar het is een eigen verzekering, met eigen voorwaarden. Administratief wordt de verzekering verzorgd door Intramediair.

De autoverzekering van Autoweek

Als geen ander zegt Autoweek te weten wat automobilisten verwachten van een autoverzekering. Daarom kenmerkt hun verzekering zich door de volgende zaken:

  • Een eerlijke en voordelige premie.
  • Volledige transparantie bij de schadeafwikkeling.
  • Goede service.
  • Een gelijkwaardige auto bij total loss.

Bij Autoweek kun je keizen voor drie verzekeringen:

  • De verplichte WA-verzekering, waarmee schade aan voorwerpen en personen die jij veroorzaakt met je auto is gedekt. Schade aan voorwerpen tot 2,5 miljoen euro, schade aan personen tot 7,5 miljoen.
  • WA met beperkt casco. Behalve wettelijke aansprakelijkheid is ook schade aan je eigen auto verzekerd, als die is veroorzaakt door brand, ontploffing, kortsluiting en blikseminslag, diefstal, inbraak en joyriding, of poging hiertoe, oplichting/ verduistering, storm, natuurrampen, botsingen met loslopende dieren en vogels, transport, rellen. Ook ruitschade is verzekerd.
  • WA met volledig casco. Hierbij is ook de schade aan je auto verzekerd die je zelf veroorzaakt, bijvoorbeeld door een botsing, te water raken of van de weg afraken.

Eigen risico, korting en extra verzekeringen

Als je en schade laat repareren door een gecontracteerd bedrijf geldt daar voor geen eigen risico. Kies je voor een andere schadehersteller, dan bedraagt het eigen risico 400 euro. De autoverzekering van Autoweek kent een no-claim korting, die kan oplopen tot 85%. Ook kun je aanvullende verzekeringen afsluiten, zoals een inzittendenverzekering, een rechtsbijstandverzekering, pechhulp binnen en buiten Nederland en een extra verzekering voor accessoires (die zijn tot 2.500 euro standaard meeverzekerd).

Autoverzekering vergelijken

Via Ikvergelijkonline.nl kun je de Autoweek autoverzekering vergelijken met de verzekeringen van 24 andere aanbieders. Zo vind je snel en overzichtelijk de verzekering die het beste past bij jou en je auto.

Bron: Autoweekautoverzekering.intramediair.nl