Aon Autoverzekering
Kenmerken:

Dagelijks opzeggen opzeggen
Herstelservice neemt zorgen uit handen
Opties die vanuit de fabriek zijn ingebouwd, zijn standaard meeverzekerd.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Aon, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

071 364 3501
Via contactfomulier

Aon autoverzekering

beoordelingen-ardantaEen score van 7,7 uit 10 volgens Aon

Aon is een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Het concern is actief in 120 landen en heeft meer dan 66.000 werknemers. Bij de Nederlandse verzekeringstak, Aon Verzekeringen, werken 1.750 mensen in 9 vestigingen. Je kunt er behalve autoverzekeringen ook een groot aantal andere verzekeringen afsluiten. De naam Aon stamt uit het Keltisch en betekent ‘Eenheid’.

De autoverzekering van Aon

Aon biedt drie autoverzekeringen aan: WA, WA met beperkt casco en WA met uitgebreid casco. De verzekeringen zijn direct opzegbaar, ook in het eerste jaar, met een wachttijd van 30 dagen. Maak je gebruik van de herstelservice van Aon, dan betaalt Aon rechtstreeks aan de schadehersteller. Je hoeft zelf dus niet voor te schieten.

  • Ieder eigenaar van een auto moet zich verplicht verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid. Behalve schade aan anderen dekt deze verzekering ook hulp na een ongeval in binnen- en buitenland en pechhulp in het buitenland.
  • WA + Beperkt Casco. Schade aan je auto is verzekerd als die veroorzaakt is door brand, storm, een aanrijding met een dier, diefstal of (poging tot) inbraak. Ook ruitschade is verzekerd.
  • WA + Uitgebreid Casco (Allrisk). Hierbij is ook de schade aan je auto die je zelf veroorzaakt verzekerd.

Eigen risico

Standaard geldt een eigen risico van 250 euro als je gebruik maakt van de herstelservice van Aon. Dit eigen risico geldt ook bij ruitvervanging. Voor ruitreparatie geldt geen eigen risico. Maak je geen gebruik van de herstelservice, dan wordt het eigen risico verhoogd tot 750 euro en geldt bij ruitreparatie en -vervanging een eigen risico van 400 euro. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een extra eigen risico van 150 euro bij cascoschade. Voor WA- en ruitschade geldt dit extra eigen risico niet.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt bij de Aon autoverzekering drie aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • Inzittenden Plus. Alle inzittenden van je auto en hun spullen zijn dan verzekerd tot een bedrag van 1 miljoen euro per ongeval.
  • Juridische hulp bij alle geschillen met betrekking tot je auto.
  • Hiermee verhoog je de standaarddekking voor later aangebrachte accessoires van 1.250 euro naar 2.500 of 5.000 euro. Opties die in de fabriek zijn ingebouwd zijn standaard meeverzekerd.

Autoverzekering vergelijken

Het is aan te raden om regelmatig je autoverzekering te vergelijken met het aanbod van andere verzekeraars. Er zijn veel spelers op deze markt, die je met aantrekkelijke voorwaarden proberen over te halen met hen in zee te gaan. Op Ikvergelijkonline.nl bereken je snel hoeveel voordeel je hiermee kunt behalen.

Bron: Aon.nl