NLE

NLE
NLE

Check de beste NLE deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Check de beste NLE deals op jouw adres

|
Alleen Samen Klein Middel Groot
2500
1000
kWh
m3

Wie is NLE?

NLE betrad in 2005 onder de naam de Nederlandse Energie Maatschappij de energiemarkt in Nederland. De energieleverancier had en heeft als missie om de traditionele energiemarkt uit te dagen. Op die manier streeft zij naar de laagste energieprijzen voor de consument. NLE heeft energiecontracten voor de zakelijke en de particuliere markt.

Sinds 2018 is NLE in handen van de Nuts Groep waar ook Budget Energie onder valt. De Nuts Groep is daarmee één van de grootste energieleveranciers van Nederland.

NLE afsluiten

Bij NLE heb je de keuze uit drie verschillende energiecontracten:

 • 1 jaar vast
 • 3 jaar vast
 • Variabel

Je maakt bij NLE altijd gebruik van een combinatie van groene energie en standaard gas. De groene energie is afkomstig van Nederlandse en Europese windmolens. De prijs van Nederlandse windenergie ligt hoger dan de prijs van Europese windenergie. Je kiest zelf voor welke variant je kiest. Het is bij NLE niet mogelijk om te kiezen voor groen gas.

Je kunt alleen kiezen voor een energiecontract voor stroom en gas, het is niet mogelijk om een los energiecontract af te sluiten voor stroom of gas. Je kiest voor een contract van een jaar of van 3 jaar waarbij het energietarief gedurende de looptijd vastligt. Kies je voor een variabel energiecontract, dan ligt de prijs per maand iets hoger. Je kunt dan echter wel elke maand overstappen van energieleverancier zonder dat je te maken krijgt met een opzegboete.

Welkomstbonus

NLE werkt vaak met interessante welkomstbonussen of cashbackacties die een overstap naar deze energieleverancier extra aantrekkelijk maken. Ben je benieuwd welke aanbieding NLE op dit moment voor jou heeft? Bekijk dan direct de deals van NLE en andere energieleveranciers via de energievergelijker. Je kunt de deal van jouw keuze direct afsluiten via Ikvergelijkonline.nl. Met de gratis overstapservice neemt jouw nieuwe energieleverancier al het regelwerk van je over. Door te kiezen voor een nieuwe energieleverancier kun je direct geld gaan besparen op je energierekening.

NLE vergelijken en overstappen

Vergelijk nu de deals van NLE met de energievergelijker met de aanbiedingen van andere energieleveranciers om jouw beste energiedeal te vinden. Heb je het goedkoopste energiecontract gevonden dat volledig aansluit bij jouw wensen? Dan kun je direct overstappen via Ikvergelijkonline.nl. Door te vergelijken en over te stappen kun je maandelijks veel geld besparen.

Eigenschappen van NLE

 • Keuze tussen Hollandse en Europese windenergie
 • Standaard gas
 • Geen groen of CO2-gecompenseerd gas mogelijk
 • Alleen energiecontracten voor stroom en gas
 • Keuze tussen vaste en flexibele tarieven
 • Duurder dan grijze stroom
 • Keuze tussen energiecontract van 1 maand, 1 jaar of 3 jaar
 • 14 dagen bedenktijd

NLE contactgegevens

Telefonische klantenservice
088-7307307 (Normaal/lokaal tarief).
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van NLE

Postadres
NLE
Postbus 11950
1001GZ Amsterdam

Bron: NLE.nl
Bovenstaande informatie is in geen enkel geval advies.