PC Hoofd Uitvaartverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Best getest Consumentenbond 2016
Lage premie
Kinderen gratis meeverzekerd
In natura dus waardevaste dekking
24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar voor vragen en informatie

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van PC Uitvaart, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(020) 580 50 80
PC.nl
Kabelweg 22, 1014 BB Amsterdam

PC Uitvaart

beoordelingen-tafGeen score bekend voor PC Uitvaart

PC Uitvaart is een uitvaartspecialist in de regio Noordwest-Nederland. De verzekeraar is 85 jaar geleden opgericht en beschikt over diverse uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria.

PC Uitvaart biedt zijn diensten hoofdzakelijk aan in de kernregio Noordwest-Nederland. Als je in deze regio woont, kun je gebruikmaken van alle soorten dienstverlening die de uitvaartspecialist aanbiedt, zoals de uitvaartverzekeringen en deposito’s. Ook in het gebied rondom de kernregio kan PC Uitvaart je van dienst zijn met zijn uitvaartverzekeringen. Een uitvaartverzekering met naturapakket is enkel mogelijk in de kernregio. Bij PC Uitvaart kun je een uitvaartverzekering afsluiten of een depositorekening openen waarbij je spaart voor je eigen afscheid.

PC Uitvaart Verzekering Natura

Met de PC Uitvaart Verzekering Natura bepaal je wat de verzekeraar moet regelen. Je bepaalt zelf de hoogte van het uitvaartpakket, met of zonder aanvullende dekkingen. Dit pakket wordt verzekerd met een koopsom, waar je een maandelijkse premie voor betaalt. Deze uitvaartverzekering is er voor iedereen. Er is een wachttijd van twee jaar voordat de dekking ingaat en de verzekering bij overlijden uitkeert. De naturaverzekering keert dus geen geld uit. Deze verzekering verzorgt de uitvaart volgens een vast dienstenpakket.

Voordelen uitvaartverzekering PC Uitvaart

De uitvaartverzekering van PC Uitvaart biedt de volgende voordelen:

  • Lage premie
  • Een waardevaste dekking
  • Gratis meeverzekeren van je kinderen
  • Eenvoudig af te sluiten online

PC Uitvaart Deposito

Naast een uitvaartverzekering kun je ook kiezen voor een eigen depositorekening. Hiermee spaar je zelf voor je afscheid, zodat je je nabestaanden behoedt voor onverwachte kosten. Als je spaart voor je uitvaart bepaal je zelf hoe je jouw uitvaart invult. Ook bepaal je zelf welk bedrag je spaart. Met de depositorekening spaar je tegen een lage rente bij een stichting zonder winstoogmerk. Het is ook mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten en een depositorekening te openen. Hiermee spaar je als aanvulling op je uitvaartverzekering. Het openen van een depositorekening kan al bij een storting vanaf 100 euro.

Uitvaartverzekering afsluiten?

Wil je een uitvaartverzekering afsluiten? En wil je meer informatie over de uitvaartverzekering van PC Uitvaart? Bekijk en vergelijk de tarieven en de dekkingen dan via onze vergelijker. Hier vergelijk je de uitvaartverzekeringen van diverse verzekeraars.

Bron: Pc.nl