Telfort Alles in 1 pakket
Kenmerken:

Kwaliteit voor de beste prijs
Geen onnodige extra’s
Betrouwbaar KPN netwerk

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het alle in 1 pakket van Telfort, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

0900 9596
Telfort.nl

Telfort alles in 1 pakket

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Telfort

Telfort is in 1996 opgericht en had het doel om vaste telefonie voordelig te maken. Intussen heeft de provider zijn dienstenaanbod flink uitgebreid en biedt het ook alles-in-een-abonnementen aan. Telfort wil goede telecomdiensten bieden aan iedereen in Nederland. Het bedrijf is een onderdeel van KPN.

Bij Telfort kan je een voordelig alles-in-een-pakket afsluiten. De provider biedt slechts één pakket aan. Het standaard alles-in-1-pakket van Telfort bestaat uit internet, interactieve televisie en vast bellen. Wel kun je kiezen voor sneller internet of je kunt het bellen weglaten.

Internet via het KPN-netwerk

Met het complete pakket ben je altijd online op het betrouwbare KPN-netwerk en heb je overal in huis draadloos internet. Je kunt de internetsnelheid aanpassen. Zo kun je deze verhogen naar 100 Mb/s of 200 MB/s. Als er glasvezel op jouw adres beschikbaar is, kun je overstappen naar een internetverbinding via glasvezel.

Interactieve televisie

Met interactieve televisie van Telfort ontvang je meer dan zestig televisiezenders, waarvan er dertig in HD. Met behulp van de televisieontvanger kun je makkelijk apps openen, zoals Netflix en YouTube. Bovendien kun je op al je schermen thuis televisiekijken. Dankzij de opties Live TV pauzeren en Begin Gemist mis je nooit meer iets. Verder kun je het televisiepakket nog uitbreiden met extra zenders.

Vast bellen

Met een alles-in-een-pakket betaal je alleen voor je telefoonverbruik en krijg je gratis een telefoonnummer. Met een Bellen Onbeperkt bundel bel je voor een laag tarief binnen en buiten Nederland. Met dit pakket kun je je eigen nummer behouden.

Overstapservice en installatiepakket

Telfort biedt een overstapservice aan waarbij je nieuwe pakket aansluit op je huidige pakket. Je zit dan nooit zonder internet, televisie of telefoon. Als je kiest voor een alles-in-een-pakket dan krijg je een installatiepakket thuis geleverd. Dit pakket bevat alle materialen die je nodig hebt om het internet snel aan te sluiten. Als het je niet lukt, stuurt Telfort een gratis monteur.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Wil je meer weten over de tarieven van het alles-in-een-pakket van Telfort? Of ben je benieuwd naar de kosten van een compleet pakket? Met behulp van onze vergelijker kun je de alles-in-een-pakketten van verschillende providers met elkaar vergelijken.