Ben je iedere maand meer dan honderd euro kwijt aan bellen, internet en televisie? Dan wil je vast weten hoe dit anders kan. Met onze volgende vijf bespaartips kom je te weten hoe jij voortaan tientallen euro’s bespaart op deze dure abonnementen.

1. Kies voor een voordelig alles-in-1-pakket

Met een alles-in-1-pakket bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. Een compleet abonnement is namelijk veel voordeliger dan drie losse abonnementen voor televisie, internet en bellen. Veel providers bieden diverse complete pakketten aan, zodat je altijd een pakket vindt dat bij je past.

2. Kies de juiste internetsnelheid

De meeste providers bieden drie of meer verschillende alles-in-1-pakketten aan. Je kunt dus een pakket kiezen met een internetsnelheid die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met 40 of 50 Mbit/s, 200 Mbit/s of 400 Mbit/s. Een hogere snelheid betekent ook weer hogere kosten. De meeste mensen hebben genoeg aan een pakket met een snelheid van 100 of 200 Mbit/s.

3. Geen extra zenders

Een alles-in-1-pakket biedt je een ruim aanbod van tv-zenders. Bovendien kan je met zo’n pakket ook nog eens YouTube kijken op je televisie. Bedenk dus of je dat dure Netflix-abonnement nog echt nodig hebt. Door geen abonnementen bij een streamingdienst af te sluiten, maar te kiezen voor een compleet pakket bij een provider, bespaar je jaarlijks flink wat euro’s.

4. Geen onbeperkt abonnement

Maak je gebruik van een vaste telefoonlijn? Dan is een abonnement met onbeperkt bellen het meest geschikt. Met een alles-in-1-pakket kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers voor een vaste prijs.

5. Vergelijk de aanbieders

Wil je geld besparen en een alles-in-1-pakket afsluiten? Vergelijk de aanbieders bij jou in de buurt. Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl. Hiermee vergelijk je alles-in-1-pakketten van tientallen providers. Vul je postcode en huisnummer in en er verschijnt direct een overzicht met voordelige pakketten. Zo vind je snel een voordelig alles-in-een-pakket dat bij jou past.