NowGO Autoverzekering
Kenmerken:

Altijd een superscherpe premie
Zeker van een ruime dekking
Inclusief hulp bij ongevallen

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van nowGO, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020 – 54 36 000
Via chat

NowGO autoverzekering

Geen score bekend voor NowGO

NowGo is een label van de verzekeraar VIVAT, het moederbedrijf van onder meer Zwitserleven en Reaal. NowGo is een nieuw, maar ervaren verzekeringsbedrijf dat simpele digitale oplossingen aanbiedt, zoals autoverzekeringen.

Bij NowGo heb je de keuze uit drie autoverzekeringen. Dit zijn de W.A. autoverzekering, W.A. + Beperkt Casco autoverzekering en de Volledig Casco, oftewel Allrisk autoverzekering. Welke verzekering voor jou het beste is, hangt onder meer af van het bouwjaar van je auto. Bij alle verzekeringen van NowGo heb je standaard automobilistenhulp bij verkeersongevallen in het binnen- en buitenland.

NowGo W.A. autoverzekering

Iedere autobezitter heeft de wettelijke plicht om minstens een WA-verzekering af te sluiten. Hiermee wordt de schade gedekt die je met jouw auto bij een ander veroorzaakt in het verkeer. De W.A. verzekering van NowGo is geschikt voor auto’s die minimaal tien jaar oud zijn. Dit is een verzekering zonder eigen risico.

NowGo Beperkt Casco autoverzekering

De Beperkt Casco autoverzekering is de meest gekozen verzekering voor auto’s die zes tot tien jaar oud zijn. Met deze autoverzekering is de schade gedekt die je met jouw auto bij anderen veroorzaakt. Verder ben je ook voor schade verzekerd aan je eigen auto door brand, diefstal, storm, hagel of een botsing met een dier. Bij een Beperkt Casco autoverzekering betaal je standaard een eigen risico van 150 euro. Je kunt het eigen risico verhogen voor een lagere premie.

NowGo Volledig Casco autoverzekering

De Volledig Casco autoverzekering biedt de ruimste dekking. Dit is de meest gekozen verzekering voor auto’s jonger dan zes jaar oud. De Volledig Casco verzekering dekt de schade die je met jouw auto bij anderen veroorzaakt en de schade aan je eigen auto door storm, diefstal of brand. Verder dekt deze verzekering ook de schade die je zelf aan je auto veroorzaakt.

Extra eigen risico voor jonge bestuurders

Ben je jonger dan 25 jaar? Dan betaal je bij alle drie de verzekeringen 500 euro extra eigen risico. Met de aanvullende verzekering Jonge Bestuurder hoef je dit bedrag niet te betalen.

Aanvullende verzekeringen

Bij NowGo kun je diverse aanvullende verzekeringen afsluiten. Een extra verzekering biedt je een optimale zekerheid.

Autoverzekeringen vergelijken

Benieuwd naar de autoverzekering van NowGo? Vergelijk de voorwaarden en tarieven van de NowGo-autoverzekering direct via de vergelijker op ikvergelijkonline.nl.

Bron: NowGo.nl