Lancyr Autoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Geen eigen risico (standaard)
Dagelijks opzegbaar
Gelijkwaardige autoregeling
8,8 gemiddeld cijfer voor schadebehandeling
Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Lancyr, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

088 020 45 25
Via contactformulier

Lancyr autoverzekering

Een score van 8,8 uit 10 volgens Lancyr

Lancyr is een in 1999 opgerichte onafhankelijke verzekeraar, die opereert als gevolmachtigde van 12 grote verzekeringsmaatschappijen. Zelf stelt Lancyr ook verzekeringen samen als men vindt dat daar behoefte aan is. De autoverzekering van Lancyr is hier een voorbeeld van. Je kunt verzekeringen bij Lancyr online afsluiten, maar ook bij een van de kantoren, die verspreid over het land gesitueerd zijn.

De autoverzekering van Lancyr

De Lancyr autoverzekering kent drie dekkingen: WA, WA met beperkt casco en WA met volledig casco. Bij alle drie is hulpverlening na een ongeval inbegrepen, in de vorm van wegslepen, vervangend vervoer, repatriëring of noodreparaties. Verder houden de drie dekkingen in:

  • WA: de schade die je veroorzaakt aan anderen of andermans spullen is verzekerd.
  • WA met beperkt casco: bij diefstal of total loss wordt bij auto’s die meer dan 1 jaar oud zijn de dagwaarde volgens de ANWB/BOVAG-koerslijst vergoed, met een verhoging van 10%. Bij nieuwe auto’s wordt de nieuwwaarde vergoed. Ook is schade aan je eigen auto door brand, natuur en (poging tot) inbraak verzekerd, net als ruitschade.
  • WA met volledig casco: behalve het bovenstaande is bij deze allriskverzekering ook de schade aan je auto die je zelf hebt veroorzaakt verzekerd. Bij diefstal of total loss krijg je tot 2 jaar de nieuwwaarde terug, anders de dagwaarde plus 10%.

Eigen risico

Als je schade laat herstellen door een bedrijf dat aangesloten is bij Lancyr heb je geen eigen risico. Ga je naar een ander bedrijf, dan bedraagt je eigen risico 400 euro bij reparaties en ruitvervanging en 150 euro bij ruitreparatie.

No-claim korting

Voor ieder jaar dat je geen schade claimt krijg je korting op je premie. Die korting kan oplopen tot maar liefst 85%.

Extra voordeel: pakketkorting

Als je bij Lancyr meerder verzekeringen afsluit, kom je in aanmerking voor een pakketkorting. Deze korting kan voor je autoverzekering oplopen tot 12%.

Autoverzekering vergelijken

Ga je je huidige autoverzekering vergelijken met die van Lancyr, moet je met alle genoemde voordelen en eigenschappen rekening houden. Dat kan perfect via Ikvergelijkonline.nl. Je kunt dan gelijk ook andere autoverzekering in de vergelijking meenemen.

Bron: Lancyr.nl