Inshared Autoverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Alles online (ook schademelden)
Persoonlijke en Collectieve Jaarbeloning
Elke dag op te zeggen
Nooit dubbel verzekerd

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van InShared, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

071 364 1762
contact@inshared.nl

Inshared autoverzekering

beoordelingen-insharedEen score van 8,1 uit 10 volgens InSchared

“We all benefit”, dat is de leus van internet-verzekeraar Inshared. Als je een jaar lang geen beroep doet op een bij Inshared afgesloten verzekering krijg je een percentage van je premie terug, afhankelijk van het aantal verzekeringen dat je hebt afgesloten. Inshared is onderdeel van Achmea en biedt schadeverzekeringen aan, waaronder een autoverzekering.

De autoverzekering van Inshared

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van autoverzekeringen biedt Inshared geen drie, maar vier dekkingen aan:

  • WA. Dekt schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen en andermans spullen.
  • WA Beperkt Casco. Dekt daarnaast schade aan je eigen auto door brand, storm en diefstal. Ook ruitschade is verzekerd. Je krijgt een jaar lang de aanschafwaarde van je auto vergoed bij total loss.
  • Beperkt Casco Extra. Gelijk aan de Beperkt Casco dekking, met daarnaast een vergoeding van 50% van de schade die je zelf aan je auto veroorzaakt.
  • Allrisk. Deze verzekering dekt alle schade die je zelf veroorzaakt. Je krijgt drie jaar lang de nieuwwaarde van je auto vergoed bij total loss.

Eigen risico

De WA-verzekering van Inshared kent geen eigen risico. Bij de overige autoverzekeringen is het eigen risico 135 euro als je autoschade laat herstellen door een gecontracteerd bedrijf. Kies je voor een ander bedrijf, dan is het eigen risico 250 euro. Voor ruitschade geldt geen eigen risico bij reparatie door een gecontracteerd bedrijf en bedraagt het eigen risico 135 euro als je kiest voor een ander. Bij ruitvervanging is het eigen risico 135 euro c.q. 250 euro.

Aanvullende verzekeringen

Behalve een autoverzekering kun je bij Inshared nog twee verzekeringen afsluiten, die hieraan gerelateerd zijn:

  • Een inzittendenverzekering, waarmee de mensen die met je meerijden en hun spullen verzekerd zijn.
  • Voor het geval je motorpech hebt, een lege benzinetank of je sleutels kwijt bent. Pechhulp wordt ook aan huis geleverd.

Autoverzekering vergelijken

Je kunt de Inshared autoverzekering vergelijken met andere producten via Ikvergelijkonline.nl. Zo vind je eenvoudig en snel de meest geschikte autoverzekering voor jouw situatie.

Bron: Inshared.nl