HEMA Autoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Bespaar honderden euro’s per jaar
Snel schadeherstel
Dagelijks opzegbaar

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van HEMA, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Via contactformulier

HEMA autoverzekering

Een score van 8,1 uit 10 volgens HEMA

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam is ook actief op het gebied van verzekeren. Je kunt er schade- en ziektekostenverzekeringen afsluiten, waaronder een autoverzekering. HEMA streeft naar lage premies bij een goede dekking.

De autoverzekeringen van de HEMA

Je bij de HEMA drie verschillende polissen afsluiten:

  • WA. Deze dekt schade die je bij anderen veroorzaakt.
  • WA met beperkt casco. Deze dekt daarnaast ook schade aan je eigen auto, veroorzaakt door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met een dier. In binnen- en buitenland kun je een beroep doen op een uitgebreide hulpverlening.
  • WA met volledig casco. Deze heeft dezelfde dekking als bovenstaande verzekering, maar daarnaast wordt ook de schade aan je auto vergoed, die je zelf hebt veroorzaakt.

Eigen risico

Het eigen risico bedraagt bij de HEMA-autoverzekering 135 euro als je autoschade laat herstellen bij ABS Autoherstel en ruitschade bij Autotaalglas. Kies je voor een ander schadeherstelbedrijf, dan bedraagt het eigen risico 300 euro.

No-claim korting

Als je overstapt naar de autoverzekering van de HEMA neem je de schadevrije jaren die je bij je vorige verzekering hebt opgebouwd gewoon mee. Afhankelijk van het aantal schadevrije jaren kan je no-claim korting oplopen tot 80%.

Aanvullende verzekeringen

Om je autoverzekering nog completer te maken kun je bij de HEMA de volgende aanvullende verzekeringen afsluiten:

  • No-claim bescherming. Bij de eerste schade die je meldt daalt je no-claim korting niet.
  • Pechhulp binnen Nederland of binnen Europa.
  • Autorechtsbijstand.

Autoverzekering vergelijken

Ga je een autoverzekering vergelijken, dan zijn alle hierboven genoemde factoren van belang. Het is dus handig als je snel een overzicht hebt van wat iedere verzekering precies inhoudt. Via Ikvergelijkonline.nl heb je dat overzicht in korte tijd en op een eenvoudige manier in beeld. Vergelijk dus de HEMA-autoverzekering met die van andere aanbieders om te komen tot de verzekering die het beste past bij jou en je auto.

Bron: HEMA.nl