FBTO Autoverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Autoverzekering zelf samenstellen
Kies je aanvullende modules
App je schade via Whatsapp

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van FBTO, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(058) 234 56 50
Whatsapp 06 13 50 55 40
Via contactformulier

FBTO autoverzekering

beoordelingen-fbtoEen score van 7,5 uit 10 volgens FBTO

FBTO werd in 1956 opgericht als de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Inmiddels maakt FBTO deel uit van Achmea en is het met 650.000 klanten een van de grootste verzekeraars van Nederland. Keuzevrijheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden waarmee FBTO zich profileert. Meerdere malen is de verzekeraar dan ook uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke van Nederland.

De autoverzekering van FBTO

Ook de autoverzekering van FBTO kun je samenstellen zoals je zelf wilt. Je kiest een basisverzekering, die je kunt aanvullen met 7 modules. De basisverzekeringen zijn:

  • Schade die je met je auto veroorzaakt aan anderen en aan de spullen van anderen wordt vergoed. Ook kun je gebruikmaken van een ophaal- en thuisbrengservice als je niet verder kunt reizen na een ongeval.
  • WA-Plus. Hierbij is ook de schade aan je eigen auto verzekerd, als die is veroorzaakt door (een poging tot) diefstal of inbraak, door brand, storm of natuur, tijdens transport of door een neerstortend vliegtuig. Ook ruitschade is verzekerd.
  • WA-Casco. De schade aan je eigen auto die je zelf veroorzaakt is bij deze verzekering ook verzekerd, net als schade door vandalisme.

Je kunt de premie voor deze verzekeringen verlagen door te kiezen voor een eigen risico. Ook kun je je gratis aanmelden bij Yellow Brick, waarmee je eenvoudig betaalt bij parkeergarages en parkeerplaatsen. Je tweede auto verzeker je onder dezelfde voorwaarden mee.

No-claim korting

Als je geen schade meldt, gaat je premie omlaag. Via een bonus-malusladder bereik je een korting van maximaal 75%, afhankelijk van het aantal schadevrije jaren. Meldt je in een jaar wel een of meer schades, dan gaat je premie weer omhoog.

Zeven modules

Je kunt kiezen uit 7 extra modules, die je elk moment kunt aan- en uitzetten:

  • Ongevallen inzittenden verzekering
  • Schadeverzekering bestuurder
  • Pechhulp binnenland
  • Pechhulp buitenland
  • No-claim beschermer
  • Verkeersrechtsbijstand
  • Eigen keuze herstelbedrijf

Autoverzekering vergelijken

Let goed op alle voorwaarden als je de FBTO autoverzekering gaat vergelijken met andere autoverzekeringen. Wat houden de extra modules precies in? Hoeveel korting krijg je bij een hoger eigen risico? Welke service wordt er geboden? Via Ikvergelijkonline.nl kun je op een overzichtelijk manier 24 autoverzekeraars met elkaar vergelijken, zodat je zeker de autoverzekering vindt die het beste bij je past.

Bron: FBTO.nl