Ditzo Autoverzekering
Maak een vergelijking
Bereken nu je premie
Kenmerken:

Tot 75% korting
Schadevrije jaren 3 jaar geldig
Voordeel bij reparatie eigen herstelnetwerk
Pechhulpdekking mogelijk

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Ditzo, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Whatsapp 06-515 777 01
Via contactformulier

Ditzo autoverzekering

beoordelingen-ditzoEen score van 8,1 uit 10 volgens Ditzo

Ditzo is onderdeel van de ASR Nederland Groep. Het is een internetverzekeraar, waar je terecht kunt voor alle soorten schadeverzekeringen, waaronder ook autoverzekeringen. Ditzo startte haar activiteiten in 2007. Hun uitgangspunt is, dat verzekeren zo eenvoudig mogelijk moet zijn. De voorwaarden zijn helder en de verzekeringen kun je op ieder gewenst moment eenvoudig aanpassen aan je behoeften.

De autoverzekering van Ditzo

Je sluit de autoverzekeringen van Ditzo eenvoudig binnen vijf minuten online af. Je hebt drie opties:

  • Schade die je aan anderen of andermans spullen veroorzaakt is verzekerd. Ook kun je gebruikmaken van een haal- en brengservice als je eigen beschadigd is en je de reparatie laat uitvoeren bij een door Ditzo gecontracteerde garage.
  • Casco Beperkt. Behalve de WA-dekking is hierbij ook schade aan je eigen auto verzekerd als die is veroorzaakt door brand, storm, een aanrijding met een dier, of soortgelijke oorzaken. Daarnaast is ook ruitschade verzekerd, net als schade aan je auto door (een poging tot) inbraak, diefstal of joyriding.
  • Casco Allrisk. Hierbij is ook de schade aan je auto verzekerd die je zelf veroorzaakt, bijvoorbeeld door een botsing of als je van de weg afraakt.

Eigen risico

Bij de Casco Beperkt en Casco Allriskverzekering kun je ervoor kiezen een eigen risico op te nemen in de polis. Je hebt de keuze tussen geen eigen risico, 150, 300 of 500 euro eigen risico. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie die je betaalt.

No-claim korting

Als je geen schade meldt ontvang je een no-claim korting. Deze kan oplopen tot 75%, afhankelijk van het aantal schadevrije jaren.

Aanvullende verzekeringen

Ditzo heeft de volgende aanvullende verzekeringen, die je zeker moet overwegen als je een autoverzekering afsluit:

  • Schade inzittenden. Jijzelf en je passagiers zijn met een autoverzekering alleen niet verzekerd bij een ongeval.
  • Rechtsbijstand Motorrijtuigen.
  • Extra’s boven 1.000 euro. Dit zijn zaken als een autoradio of navigatie, als die niet standaard in de fabriek zijn ingebouwd. Tot een waarde van 1.000 euro zijn deze in de cascoverzekeringen meeverzekerd.

Autoverzekering vergelijken

Je kunt de Ditzo autoverzekering vergelijken via Ikvergelijkonline.nl . Dat is zeker aan te raden, want de voorwaarden van de verschillende verzekeringen kunnen uiteenlopen. Let bij het vergelijken ook op de aanvullende verzekeringen en zaken als eigen risico en no-claim korting.

Bron: Ditzo.nl