Centraal Beheer autoverzekering
Maak een vergelijking
bereken nu je premie
Kenmerken:

Gratis vervangend vervoer
24/7 service en schadeafhandeling.
3 jaar lang uw aanschafprijs terug bij total loss en diefstal. Bij WA+ of All Risk.

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Centraal Beheer, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

(055) 579 8000
Via contactformulier

Centraal Beheer autoverzekering

beoordelingen-centraal-beheerEen score van 8,3 uit 10 volgens Centraal Beheer

Even Apeldoorn bellen”, bijna iedereen heeft weleens de komische reclamefilmpjes van Centraal Beheer Achmea gezien. De in Apeldoorn gevestigde verzekeringsmaatschappij is al meer dan een eeuw actief op het gebied van schadeverzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Centraal Beheer geldt als een van de snelste verzekeraars als het aankomt op schadeafhandeling.

De autoverzekering van Centraal Beheer

Kenmerken van de Centraal Beheer autoverzekering zijn:

  • Tot 3 jaar krijg je de aanschafwaarde van je auto terug bij totalloss of diefstal (bij de WA+ en Allrisk autoverzekering).
  • Gratis vervangen vervoer bij reparatie door een gecontracteerde garage.
  • Een hooggewaardeerde schadeafhandeling.

Centraal Beheer biedt drie autoverzekeringen aan:

  • WA, die meestal gekozen wordt voor auto’s van 10 jaar en ouder.
  • WA+, gebruikelijk voor auto’s van 6 tot 10 jaar oud. Hierbij is de schade aan je eigen auto ook verzekerd, als die veroorzaakt is door brand, storm, natuur of (pogingen tot) inbraak of diefstal.
  • All-risk. Meestal gekozen voor auto’s tot 6 jaar oud. Bij deze verzekering is ook de schade die je zelf veroorzaakt aan je auto verzekerd, net als schade door vandalisme.

Bij WA+ en All-risk is daarnaast ook ruitschade verzekerd.

Eigen risico

Je kunt bij de autoverzekering van Centraal Beheer kiezen voor een eigen risico van 0, 150 of 300 euro. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest, hoe lager de premie. Je kunt de hoogte van je eigen risico op ieder moment wijzigen.

No-claim korting

De no-claim korting kan bij Centraal Beheer oplopen tot 75%. De korting daalt alleen als je zelf schade hebt veroorzaakt en deze claimt bij de verzekering. Met een no-claim beschermer kun je ervoor zorgen dat je korting niet daalt, als je 1 keer per jaar een schade claimt.

Aanvullende verzekeringen

Je kunt bij Centraal Beheer behalve je autoverzekering ook een inzittendenverzekering, een pechhulp verzekering en een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Ga je de Centraal Beheer autoverzekering vergelijken met andere opties, dan is het belangrijk om ook de voorwaarden van deze bijna onmisbare verzekeringen mee te nemen.

Bron: Centraalbeheer.nl