Tele2 Sim Only Abonnement
Kenmerken:

Gratis nummerbehoud
Maandelijks opzegbaar
Altijd schandalig snel 4G

Contactgegevens:

Wil je meer informatie over het sim only abonnement van Tele2, neem dan contact op via onderstaande gegevens.

020-754 4444
Tele2.nl

Tele2 Sim Only abonnement

beoordelingen-reaalGeen score bekend voor Tele2

De telecomaanbieder Tele2 werd in 1993 in Zweden opgericht. De provider biedt zijn diensten aan in meer dan tien landen en heeft ruim dertig miljoen klanten. Tele2 streeft ernaar om iedereen de diensten te bieden die hij of zij nodig heeft voor een voordelig bedrag. Bovendien heeft de provider als doel om de allerbeste telecomaanbieder van ons land te worden.

Je sim-only abonnement zelf samenstellen

Tele2 biedt een voordelig sim-only abonnement aan dat je zelf kunt samenstellen. Met dit abonnement heb je toegang tot het supersnelle 4G-netwerk van de provider. Als je een abonnement samenstelt, heb je de keuze uit verschillende databundels en bel/sms-bundels. Zo kun je kiezen uit een databundel van 2 GB, 5 GB, 10 GB en onbeperkt. Wat betreft de bel/sms-bundel heb je de keuze uit 100 bel/sms en onbeperkt bel/sms.

Abonnement voor twee jaar of een maand

Bij Tele2 kun je een sim-only abonnement afsluiten voor twee jaar of voor een maand. Het maandabonnement kan je maandelijks opzeggen. Voor dit abonnement betaal je wel iets meer.

Je bundel in het buitenland

Met een sim-only abonnement van Tele2 profiteer je altijd van voordelig bellen, sms’en internetten binnen de EU. Je kunt je sms’jes sturen, bellen en internetsurfen vanuit je eigen bundel. Heb je je bundel verbruikt? Dan zijn de actuele buiten de bundel tarieven van toepassing. Voor een databundel vanaf 10 GB geldt een limiet van 8 GB per maand voor datagebruik binnen de EU. Nadat je het limiet hebt bereikt, kun je je bundel nog gebruiken maar geldt er een toeslag.

Overstappen met nummerbehoud

Als je overstapt naar Tele2 kun je je huidige nummer behouden. Je kunt de overstap al regelen vanaf vier maanden voordat je huidige contract afloopt.

Sim-only abonnementen vergelijken

Wil je graag overstappen naar een voordelig sim-only abonnement van Tele2? Vergelijk de tarieven van deze aanbieder dan eerst met die van andere providers. Door dit te doen, weet je of je de juiste keuze maakt. Met behulp van de vergelijker op Ikvergelijkonline.nl vergelijk je eenvoudig, snel en gratis sim-only abonnementen van tientallen providers.