Hollandsnieuwe sim only

Hollandsnieuwe Logo
Hollandsnieuwe Logo

Bekijk de beste Hollandsnieuwe sim only deals

Kies je aantal minuten:Kies je aantal MB’s:

 

Bekijk de beste Hollandsnieuwe sim only deals

Minimaal aantal MB’s:
Minimaal aantal minuten:

Wie is Hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone, de grootste telecomprovider wereldwijd. Je kunt bij Hollandsnieuwe terecht voor sim only abonnementen en abonnementen met een smartphone. Als dochteronderneming van Vodafone, biedt Hollandsnieuwe leuke combideals met Ziggo aan. Voor internet en telefonie maken klanten van Hollandsnieuwe gebruik van het 4G netwerk van Vodafone.

Welke abonnementen heeft Hollandsnieuwe?

Bij Hollandsnieuwe kun je kiezen uit vier verschillende sim only abonnementen die je uit kunt breiden met een bundel voor onbeperkt bellen en sms’en. In tegenstelling tot andere sim only providers internet, bel en sms je uit hetzelfde tegoed. Het maakt dus niet uit of je de ene maand wat meer belt dan de andere. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Je krijgt standaard 4G mobiel internet. Ben je klant van Ziggo? Dan kom je in aanmerking voor combikorting. Je sluit een sim only abonnement af vanaf 7,50 euro, de contractduur is 12 of 24 maanden.

Sim only abonnementen van Hollandsnieuwe:

 • 1000 Mb / belminuten / sms’jes
 • 2000 Mb / belminuten / sms’jes
 • 4000 Mb / belminuten / sms’jes
 • 6000 Mb / belminuten / sms’jes

4G mobiel internet

Bij een sim only abonnement krijg je gratis de beschikking over het mobiele 4G netwerk van Vodafone. Je kunt daarmee internetsnelheden tot 250Mbps behalen zodat je ook onderweg ongestoord films kunt kijken of muziek kunt streamen.

Buiten bundel internetten, bellen en sms’en

Als je een sim only abonnement bij Hollandsnieuwe afsluit, betaal je de abonnementskosten vooraf. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je toch meer data of belminuten nodig? Dan kun je een extra bundel aanschaffen. Alle bundels zijn te gebruiken voor internet, bellen en sms’en. Buiten je bundel gebruikmaken van de diensten kost 1 cent per minuut, sms of Mb.

Combikorting voor Ziggo-klanten

Als je klant bent van Ziggo, krijg je bij Hollandsnieuwe extra voordeel. Je kunt dan namelijk kiezen voor een extra tv-pakket van Ziggo of 1000Mb extra per maand. Op die manier wordt het extra aantrekkelijk voor Ziggo-klanten om voor een sim only abonnement van Hollandsnieuwe te kiezen.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Het grootste voordeel van een sim only abonnement van Hollandsnieuwe is dat je bundelgebruik niet wordt opgesplitst. Als je de een maand iets minder belt dan normaal, kun je de bundel bijvoorbeeld geheel voor mobiele data gebruiken. Een ander voordeel is het gratis gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. In tegenstelling tot andere providers hoef je niet te betalen voor een upgrade vanaf 3G. Bovendien werkt Hollandsnieuwe met leuke combikortingen bij Ziggo, dat maakt een sim only abonnement aantrekkelijk als je al Ziggo-klant bent. Tot slot weet je met het gratis dataplafond zeker dat je nooit kosten maakt buiten je bundel.

 • Eén bundel voor internet, bellen en sms’en
 • Gratis 4G
 • Combikortingen bij Ziggo
 • Gratis dataplafond

Het enige nadeel van Hollandsnieuwe is dat je alleen de keuze hebt tussen een sim only abonnement van 12 of 24 maanden. Je kunt geen abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

Hollandsnieuwe vergelijken en overstappen

Wil jij ook weten of het sim only abonnement van Hollandsnieuwe voor jou de beste deal is? Kijk dan via de vergelijkingstool of dit abonnement goed aansluit bij jouw wensen. Je kunt direct via Ikvergelijkonline.nl een sim only abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe. Het is ook mogelijk om over te stappen met gratis nummerbehoud. Met de overstapservice van Hollandsnieuwe wordt je overstap volledig voor jou geregeld.

Eigenschappen van Hollandsnieuwe

 • Internetten, bellen en sms’en vanuit één bundel
 • Gratis 4G
 • Gratis dataplafond
 • Maandelijks aanpassen
 • Gratis nummerbehoud
 • Contractduur 12 0f 24 maanden
 • Aansluitkosten 20 euro
 • 14 dagen bedenktijd

Hollandsnieuwe contactgegevens

Telefonische klantenservice
1200 (Alleen bereikbaar via je hollandsnieuwe 06-nummer).
0900-0324 (Wanneer je nog geen klant bent).
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Online klantenservice
Klantenservice pagina van hollandsnieuwe

Postadres
Budget Mobiel
Postbus 1540
1300 BM Almere

Bron: Hollandsnieuwe.nl